Set de gard electric de grădină pentru câine, pisică, iepure - sursă de alimentare - cablu de 100 m

Cod produs: FE-8088
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 15

486,60 lei 408,91 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 486,60 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Set de gard electric conceput pentru grădinile de case, în jurul grădinilor, al straturilor de flori, al piscinelor sau al iazurilor. Vă va proteja în mod eficient și vă va păstra animalele de companie, cum ar fi cățelușii, câinii, pisicile, iepurii, în interiorul spațiului dumneavoastră desemnat și definit. Gardul electric poate servi, de asemenea, ca protecție pentru straturile de flori și culturile care sunt ținta animalelor rătăcitoare și a micilor dăunători, cum ar fi șobolanii sau marțafoi. Cu o putere de 0,3 J, fencee mini M03 este ideal pentru împrejmuiri scurte în grădini și în jurul caselor, cu lungimi de instalare de până la 5 km.
Carcasa de înaltă calitate, 100% rezistentă la apă, indicatorul luminos LED și butonul de oprire de pe partea din față a generatorului, cu tehnologia modernă a microprocesorului din interior, fac din generator un dispozitiv fiabil și funcțional, potrivit pentru toate condițiile meteorologice.
Stâlpul din plastic verde vă permite instalarea la o înălțime maximă de 56 cm și are 7 ochiuri pentru tragerea individuală a firelor. Culoarea sa verde naturală este foarte discretă și potrivită pentru instalarea în grădinile caselor și clădirilor. Frânghie verde de înaltă calitate furnizată în bobine de 100 m cu 3 conductori din oțel inoxidabil. Potrivită doar în combinație cu stâlpul verde, formează un gard electric discret pentru grădina dumneavoastră.
Întregul kit constituie un gard electric sigur pentru animalul dvs. de companie, cu instalare rapidă și dezasamblare ușoară, dacă este necesar. Datorită stâlpilor verzi și a sârmei verzi, gardul va deveni un accesoriu discret în grădina dvs.
Conținutul pachetului:

generator de garduri mini M03
1× sârmă de 2,5 mm, lungime 100 m, oțel inoxidabil 3× 0,2 mm, verde
10× stâlp 74 cm (deasupra solului 56 cm), 7× ochiuri
1× tija de pământ 75 cm

Inclus în pachetul generator: 

1× cablu de masă de 150 cm (de la un ochi la altul)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochiuri-inimă)
1× placă de avertizare
1× instrucțiuni de operare

Împreună cu setul complet de gard electric de grădină vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 80 mm pentru montarea ușoară a generatorului.
Greutatea setului complet: 6,1 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre