Blog

De cât spațiu au nevoie găinile?

Plănuiți să vă luați găini, dar nu știți dacă aveți suficient spațiu? De cât spațiu au nevoie, de fapt, găinile și cum le amenajezi adăpostul ideal pentru ele? Spațiul de adăpostire este unul dintre factorii cheie care le afectează sănătatea și bunăstarea. Cu toate acestea, nu există cifre exacte, fiecare găină este diferită și are nevoi diferite. Cifrele sunt doar un ghid pentru a vă oferi o idee clară despre câte ajutoare vă puteți permite în grădina dvs.


11.04.2024

Cum să scăpați de cârtițe și să vă păstrați grădina curată?

10.04.2024

Cum să scăpați de cârtițe și să vă păstrați grădina curată?

Cârtițele pot reprezenta o problemă semnificativă pentru grădinari, fie că este vorba de cârtițe inestetice sau de distrugerea rădăcinilor plantelor. Pe scurt, ele se pot juca cu nervii tuturor, uneori făcându-ne să gândim, că este imposibil să le combatem. Cu toate acestea, există metode de a depăși această problemă fără a fi nevoie să recurgeți la măsuri radicale. În acest articol, vă vom prezenta câteva modalități de a scăpa de cârtițe și de a recâștiga controlul asupra grădinii dumneavoastră.


Citește articolul
Ce plante să creșteți în curtea pentru găini?

04.04.2024

Ce plante să creșteți în curtea pentru găini?

Îngrijirea găinilor este variată. Nu include doar o hrană de bună calitate, ci și un mediu adecvat în care acestea să se poată mișca liber și să caute hrană. Ușurați-le viața găinilor și cultivați în coteț plante benefice pentru sănătatea lor și, de asemenea, pentru varietatea hranei lor. 


Citește articolul
Cum să alegeți cotețul potrivit pentru găini

28.03.2024

Cum să alegeți cotețul potrivit pentru găini

Dacă v-ați hotărât să creșteți păsări de curte, un coteț este unul dintre elementele esențiale pentru a asigura siguranța și confortul găinilor dumneavoastră. Tipul de locuință pe care îl oferiți ajutoarelor dvs. le poate afecta foarte mult sănătatea, productivitatea și fericirea. Există mai multe aspecte care trebuie luate în considerare atunci când alegeți unul, de la dimensiune la material și amplasare. Cum alegeți un coteț în care găinile dvs. vor reveni cu plăcere? 


Citește articolul
Cum să adaptăm creșterea găinilor la primăvară?

26.03.2024

Cum să adaptăm creșterea găinilor la primăvară?

Este perioada din an în care natura se trezește la viață nouă, așa că este un moment bun pentru a vă pregăti găinile pentru primăvară. Îngrijirea adecvată a găinilor chiar și în această perioadă poate avea un impact asupra sănătății lor, a producției de ouă și a satisfacției generale. Ce să urmăriți și ce să nu uitați în timpul pregătirii?


Citește articolul
Ce implică creșterea struților?

21.03.2024

Ce implică creșterea struților?

Struțul, o pasăre care aleargă, poate impresiona nu numai prin mărimea și viteza sa, ci și prin caracteristicile sale. Deși nu pare, este relativ ușor să întreții unul în condițiile noastre. Creșterea struților este un domeniu fascinant al agriculturii, dar și o oportunitate interesantă pentru antreprenori.


Citește articolul
Revigorarea grădinii pentru primăvară - cum să o faci?

20.03.2024

Revigorarea grădinii pentru primăvară - cum să o faci?

Niciodată nu este destulă treabă de făcut în grădină, mai ales acum că a venit primăvara. După o iarnă lungă, în timpul căreia natura se calmează și se odihnește, este timpul să ne trezim grădina la viață și să o pregătim pentru noul sezon. În ultimul nostru articol "Cum să vă pregătiți grădina pentru primăvară" am analizat următoarele sarcini: curățarea grădinii, pregătirea solului, pregătirea gazonului, fertilizarea grădinii, plantarea de plante și pregătirea copacilor și arbuștilor. Dar pregătirile de primăvară pentru grădină nu se termină aici. Alăturați-vă nouă pentru a arunca o privire asupra celorlalte sarcini importante care vor da viață grădinilor noastre, primăvara.


Citește articolul

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre