Incubatoare

Domeniul nostru principal sunt incubatoarele. Oferim o varietate imensă de incubatoare. În gama noastră veți găsi incubatoare pentru 10-24 ouă, incubatoare pentru 24-56 ouă, incubatoare pentru 56-144 ouă, incubatoare pentru 144-360 ouă sau chiar incubatoare tip dulapuri, de mare capacitate.
Toate incubatoarele pe care le oferim, au fost probate de noi mai întâi. De la producători, avem incubatoarele adaptate exact cerințelor noastre pentru un succes și mai mare în eclozare.
Cu noi veți avea succes. Fiecare incubator conține instrucțiuni detaliate cu procedura necesară, inclusiv toate temperaturile pentru eclozare.
Incubatoarele sunt echipate cu ventilatoare puternice, senzori de calitate și electronice aproape indestructibile. Chiar și după garanția de doi ani, oferim toate serviciile post-garanție.
Incubatoarele noastre sunt de obicei complet automate, ceea ce înseamnă că pur și simplu aveți grijă doar sa existe suficientă apă în incubator. Incubatorul va avea grijă de restul. Iar dacă va apărea vreo problemă, incubatorul vă va anunța cu o alarmă acustică.
Dacă nu sunteți siguri ce incubator să alegeți, contactați-ne. Suntem crescători cu experiență și vom fi bucuroși să discutăm totul cu dvs.

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre