Generator gard electric fencee energy DUO ED150

Cod produs: FE-1315
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 52

1 730,69 lei 1 454,36 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 730,69 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Puternicul generator combinat pentru garduri electrice fencee energy DUO ED150 este special conceput pentru garduri cu o lungime de până la 120 km și mai ales pentru garduri încărcate cu vegetație, unde trebuie asigurată o eficiență și o precizie maximă.
Datorită puterii sale de ieșire de până la 15 J, acesta poate furniza o tensiune adecvată chiar și în cazul gardurilor cu multă iarbă. Un microprocesor integrat controlează întreaga operațiune și garantează o performanță optimă a generatorului.
Alimentarea cu energie electrică este disponibilă prin intermediul unui adaptor de rețea (230 V) sau de la o baterie standard (12 V), care poate fi utilizată și ca sursă de alimentare de rezervă.
Un ecran grafic mare cu butoane de control informează în mod clar despre valorile importante din incintă.
Generatorul este conceput pentru toate animalele, dar este potrivit și pentru animalele tinere, de exemplu viței, mânji. La ieșirea generatorului există o bornă neagră de împământare, o bornă roșie pentru conectarea gardului și o bornă galbenă pentru conectarea unui gard cu energie redusă permanent. Această clemă galbenă este utilizată pentru a se conecta la țarcurile care conțin animale mai tinere și mai mici (mânji, viței) pentru a primi doar un impuls mai slab, de aproximativ jumătate de putere. Este, de asemenea, conectat separat la firul de jos al unor țarcuri mai mari, unde se așteaptă să crească vegetația, dar această ieșire este tratată tehnologic împotriva pierderilor, nu există pierderi de tensiune în sol ca în cazul cablurilor convenționale, iar ieșirea generatorului nu este redusă. Celelalte fire conectate la terminalul roșu sunt alimentate separat și cu tensiune maximă.
Pachetul conține:

generator fencee energy DUO ED150 
cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
cablu de baterie energy
panou de avertizare 
instrucțiuni de utilizare

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre