Set gard electric pentru protectie impotriva cerbilor, cerbilor, animalelor de padure - retea - banda 200 m

Cod produs: FE-8090
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 24

804,66 lei 676,18 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 804,66 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Un set de garduri electrice concepute în primul rând pentru a proteja grădinile și livezile de animalele pădurii, cum ar fi căprioarele, și alte animale curioase care rătăcesc adesea și provoacă daune pământului tău. Cu un gard electric, puteți instala ușor și rapid un gard. Acest lucru vă protejează eficient plantele și culturile de posibile distrugeri și mușcături de către dăunători.
Acest set de gard electric ușor de asamblat minimizează daunele provocate de căprioare și alte animale sălbatice din pădure. Baza setului este un generator de rețea puternic pentru gard P40 cu o ieșire de 4 J. Este aplicabil universal pentru garduri scurte și medii cu o lungime maximă de instalare de până la 38 km. Construcția 100% impermeabilă a sursei cu lumini LED și un comutator pe partea din față a dispozitivului face din generatoarele de putere P o soluție fiabilă și practică pentru gardurile electrice în lupta împotriva animalelor din pădure.
Dacă culturile dvs. sunt distruse de animalele pădurii, cum ar fi cerbul sau căpriorul, banda albă de 20 mm într-o rolă de 200 de metri este alegerea ideală împotriva acestor dăunători. Cu stâlpi de plastic, puteți instala rapid și ușor un gard electric în jurul grădinilor și livezilor dvs. până la o înălțime de 136 cm deasupra solului. Coloana are 11 ochiuri pentru posibilitatea de a trage fire la o inaltime conform nevoilor dumneavoastra. Setul complet de gard electric împotriva căprioarelor și cerbilor este foarte ușor de instalat, operat și apoi demontat.
Conținutul pachetului:

generator fencee putere P40
1× bandă 20 mm, 200 m, oțel inoxidabil 5 × 0,16 mm, alb
10× stâlp 156 cm (deasupra solului 136 cm), 11× ochi, alb
1× tijă de pământ 75 cm

Inclus în pachetul generatorului:

1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1x cablu de conectare 100 cm (ochi-inima)
1x tabel de avertizare
1x manual de utilizare

Împreună cu setul complet de gard electric pentru animale, recomandăm achiziționarea unei șine DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a gardului pe perete.
Greutatea setului complet: 7,6 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre