Set gard electric - Sursă RF 12 J - Gateway WiFi - Monitor MX10 GRATUIT

Cod produs: FE-8139
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 91

3 028,87 lei 2 545,27 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 3 028,87 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Set de gard electric inteligent cu generator RF puternic și dispozitiv central FENCE WiFi GATEWAY GW100. Unitatea centrală permite conectarea instantanee a dispozitivului la fencee Cloud. Acest lucru face posibilă monitorizarea și controlul de la distanță al gardurilor cu ajutorul unui telefon mobil, al unei tablete sau al unui computer.
Generator de gard electric
Puternicul generator combinat de energie pentru garduri DUO RF EDX120 datorită forței de 12 J este, de asemenea, potrivit pentru garduri lungi, cu distanțe de instalare de până la 100 km, unde sunt necesare performanțe și fiabilitate maxime. Generatorul este universal aplicabil pentru aproape toate speciile de animale, cum ar fi caii, oile, vitele, porcii sau caprele. De asemenea, poate fi folosit pentru a proteja terenurile sau culturile de animalele din pădure și de mistreți. Este, de asemenea, potrivit pentru animalele tinere datorită clemei galbene cu ieșire redusă. Acesta poate fi atașat la rândul inferior al sârmei de gard sau la un al doilea gard în care se deplasează animalele mai mici sau puii.
Unitate centrală și de control
În setul de gard electric inteligent există o unitate de control central FENCE WiFi GATEWAY GW100. Folosiți gateway-ul WiFi pentru a vă conecta dispozitivele la fencee Cloud și controlați dispozitivele împerecheate în orice moment și practic de oriunde din lume prin intermediul aplicației gratuite pentru Android și iOS. Puteți controla până la 12 dispozitive RF prin intermediul unui singur gateway WiFi central. Nu sunt necesare taxe de înregistrare sau cartele SIM pentru a utiliza sistemul. Fără cheltuieli suplimentare, minimizând costurile de funcționare a gardului electric inteligent. Prin intermediul fencee Cloud, nu numai că puteți controla generatoarele, dar le puteți controla și prin notificări care apar instantaneu pe telefon și pe e-mail.

Aplicații Android pentru descărcare în Google Play
Aplicații Apple iOS pentru descărcare în App Store

Cu sistemul inteligent fencee, obțineți vizibilitate maximă a gardului electric în orice moment și de oriunde. Puteți opri, controla și monitoriza dispozitivul de la distanță. În cazul unei probleme, veți primi imediat o alarmă pe telefon și prin e-mail. Citiți toate avantajele și caracteristicile împrejmuirii electrice cu aplicația fencee Cloud în articolul nostru.
Dispozitiv de monitorizare ca un CADOU
Monitorul MX10 va fi, de asemenea, inclus în kit. Atunci când este conectat la gardul electric, acesta măsoară valoarea tensiunii. În cazul unei scăderi sub valoarea setată, acesta trimite o alertă către Gateway-ul central, care declanșează imediat o alarmă on-line cu privire la căderea de tensiune rezultată pe gard. Monitorul MX10 cuplat este controlat de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile. Monitoarele de control au mai multe moduri de instalare, dacă doriți să aflați mai multe, citiți articolul despre diferitele cablaje ale monitoarelor de control. 
Antenă RF de bază și externă
Dispozitivele RF inteligente fencee sunt furnizate cu o antenă de bază care permite o rază de comunicare de 10 km. Dacă aveți nevoie să îmbunătățiți calitatea semnalului și raza de transmisie, profitați de opțiunea de a instala o antenă externă pentru a crește raza de acțiune până la 30 km. Citiți mai multe despre instalarea antenelor externe în articolul nostru.
Alimentarea combinată 
Generatoarele RF fencee pot fi alimentate cu un adaptor de rețea de 230 V sau cu o baterie auto standard. Aceasta poate fi utilizată și ca sursă de alimentare de rezervă în cazul unei defecțiuni sau al unei pene de curent. Unitatea centrală FENCE WiFi GATEWAY GW100 este alimentată în mod standard de un adaptor de rețea de 230 V. În cazul unei pene de curent, acesta este echipat cu o sursă de alimentare de rezervă care furnizează energie electrică timp de până la 12 ore. 
Dacă aveți nevoie de sfaturi privind alegerea unei surse de alimentare adecvate sau a altor accesorii, nu ezitați să contactați departamentul nostru tehnic, vă vom ajuta cu plăcere.
Conținutul pachetului: 

generator fencee energy DUO RF EDX120
dispozitiv de control central FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ GRATUIT - Monitor MX10

Generatorul  energy DUO RF EDX120 se livrează cu:

1× adaptor de alimentare 14 V / 2 A
1× antenă RF de bază
1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu de baterie pentru conectare DUO RF la baterie
1× panou de avertizare 
instrucțiuni de utilizare

Împreună cu setul, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.

FENCE WiFi GATEWAY GW100 se livrează cu:

1× antenă RF de bază
1× adaptor de alimentare 14 VDC
1× alimentare de rezervă cu baterii de 9,6 V
2× șuruburi și dibluri pentru instalare
instrucțiuni de utilizare

Monitorul MX10 se livrează cu:

1× antenă RF simplă
2× baterii de tip C LR14
1× cablu de conectare de 100 cm
1× cablu de împământare de 150 cm cu vârf de împământare
2× benzi de fixare pentru montarea ușoară a monitorului
1× magnet cu șnur pentru agățat la gât
instrucțiuni de utilizare

Greutatea setului complet: 3,9 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre