Sistem de udare pentru iepuri - furtun de 9 mm, 1 m

Cod produs: SE-51426a

8,86 lei 7,45 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 8,86 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Furtun cu diametrul de 9 mm pentru asamblarea sistemului de hrănire a iepurilorAcesta este utilizat pentru a conecta părțile individuale ale sistemului și distribuția apei de la rezervor la boxele individuale ale cuștii de iepuri.


 
Sistemul de adăpare a iepurilor este o combinație de mai multe componente individuale conectate printr-un furtun, care sunt asamblate în funcție de necesitățile specifice creșterii. La baza oricărui astfel de ansamblu se află rezervorul de apă , piesa de legătură dintre rezervor și furtun, furtunul de legătură și alimentarea cu apă. Rezervorul de apă trebuie să fie plasat într-o poziție ridicată (de exemplu, pe acoperișul cotețului iepurilor), astfel încât furtunul de apă să poată acumula singur o presiune scăzută. Astfel se asigură că apa va curge în adăpătorul situat în țarcul animalului.


Rezervorul poate fi completat în mod regulat cu apă sau poate fi conectat direct la rețeaua de alimentare cu apă prin intermediul unui furtun de 3/4". În acest caz, este necesar să se instaleze o supapă flotantă în rezervor pentru a menține un nivel constant al apei și pentru a preveni revărsarea sau golirea completă a rezervorului.


 


Alte componente ale sistemului de alimentare sunt diferite tipuri de racorduri care trebuie selectate în funcție de nevoile specifice ale sistemului de distribuție a apei. Acestea sunt racorduri drepte, dreptunghiulare, în formă de T sau în formă de X. În funcție de posibilitatea de fixare a racordului de capăt, se poate alege un racord cu arc, care este potrivit pentru a fi fixat pe grilaje, sau un racord cu fixare cu șuruburi, care poate fi înșurubat în lemn, de exemplu.


 

Pentru a vă face o idee mai bună despre componentele sistemului de hrănire și despre numărul de componente necesare pentru creșterea dumneavoastră, este recomandabil să faceți o schiță a grajdurilor, dispunerea și amplasarea lor și apoi să trasați în ea componentele necesare.
 


 

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre