Set gard electric pentru bovine, vanat, porci, oi si capre - alimentare de la retea - cablu 400 m

Cod produs: FE-8159
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 27

910,67 lei 765,27 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 910,67 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Kit gard electric pentru delimitarea animalelor precum oile, caprele și bovinele. Datorită gardului electric, animalele se pot deplasa liber într-o zonă definită unde nu sunt în pericol. Gardul este, de asemenea, potrivit pentru a vă proteja culturile și terenul de animalele din pădure, căprioare. Poate fi folosit și pentru a proteja via de căprioare sau pentru a proteja pământul de mistreți.
Baza setului complet este generatorul de rețea fără întreținere al gardului electric fencee power P30. Cu puterea sa de 3 J, sursa este potrivită pentru garduri cu o lungime de instalare de până la 29 km. Doar conectați sursa de alimentare la o priză de 230 V folosind adaptorul inclus și porniți-o cu butonul ON/OFF.
Designul durabil, modern și impermeabil al generatorului cu buton ON/OFF pe panoul frontal și cea mai recentă tehnologie de microprocesor în interior, oferă o soluție practică și fiabilă pentru alimentarea gardului electric. LED-urile de înaltă luminozitate sunt ușor vizibile chiar și în lumina directă a soarelui. Ele sunt amplasate la capul generatorului și culoarea semnalează funcționarea sursei. În cazul unei defecțiuni la gard, acesta își schimbă culoarea și poți reacționa imediat. Tehnologia SafeShock si consumul foarte mic sunt alte avantaje ale acestui generator.
În setul de gard veți găsi un cablu verde de înaltă calitate cu diametrul de 2,5 mm, trei conductori din oțel inoxidabil și un conductor de cupru, care va asigura o conductivitate maximă chiar și în cazul instalărilor mai lungi. Sarma pentru gard in spirala de 400 de metri este realizata dintr-un material rezistent, rezistent la rupere si are o durata de viata lunga. Puteți crea o înălțime a gardului de până la 136 cm folosind stâlpi mobili din plastic cu 11 bucle pentru o alegere individuală a traseului sârmei.
Setul complet de gard electric este foarte practic si usor de instalat.
Conținutul pachetului:

generator fencee putere P30
1× cablu verde 2,5 mm, 400 m, cupru 1 × 0,25 + oțel inoxidabil 3 × 0,20 mm
15× coloană 156 cm (deasupra solului 136 cm), 11 ochiuri
1x tijă de împământare 100 cm
1× tester diodă 12 kV, cu împământare

Inclus în pachetul generatorului:

cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
cablu de conectare 100 cm (ochi-inima)
panou de avertizare pentru gard
Instrucțiuni de utilizare

Împreună cu setul complet, recomandăm achiziționarea unei șine DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre