Set gard electric cu plasă - protecție împotriva lupilor, râșilor - sursă DUO 5 J - plasă 50 m

Cod produs: FE-8101
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 60

1 990,33 lei 1 672,55 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 990,33 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Set de garduri electrice pentru crescătorii de oi și capre. Acesta conține tot ce aveți nevoie pentru a vă proteja pășunile și animalele de atacul lupilor sau al râșilor.
De ceva vreme, pe teritoriul nostru sunt tot mai frecvente cazurile în care un lup înfometat atacă animalele, cel mai adesea oi. Preîntâmpinați pagubele provocate animalelor dumneavoastră și protejați-vă animalele de atacul lupilor, utilizând un set complet cu plasă electrică mobilă. Cu ajutorul plasei vă puteți separa cu ușurință animalele pe orice teren. Cu plasa electrică mobilă puteți construi rapid și ușor o apărare eficientă împotriva lupilor. Setul complet este potrivit în special pentru oi, capre și puii lor. De asemenea, va fi folosit ca protecție împotriva mistreților și a animalelor din pădure.
Plasa electrică cu 14 stâlpi cu două țepușe este o variantă potrivită în lupta împotriva lupilor și a animalelor din pădure. Datorită vârfurilor metalice din oțel inoxidabil, instalarea și îndepărtarea ulterioară este foarte ușoară. Cu o lungime de 50 de metri și o înălțime de 120 cm, plasa este ideală pentru animale precum oile și caprele.
Setul include un generator RF combinat fencee power DUO RF PDX50 cu telecomandă și o putere de 5 J. Puterea mai mare a generatorului permite utilizarea pe garduri mai lungi, cu o lungime totală de instalare de până la 40 km. Generatoarele combinate pot fi alimentate cu un adaptor de la rețeaua de 230 V, folosind o baterie standard de 12 V. Aceasta poate fi utilizată ca sursă de alimentare de rezervă în cazul unei pene de curent. Calitatea modernă și construcția rezistentă la apă a sursei de alimentare cu tehnologie cu microprocesor în interior, oferă o soluție fiabilă atunci când se construiesc garduri electrice împotriva atacului lupilor. Cu acest kit complet de gard electric, apărarea împotriva lupilor va fi ușoară și eficientă.
Generatorul poate fi controlat de la distanță cu ajutorul aplicației fencee Cloud de pe un telefon mobil sau de pe o interfață web.
Comanda de la distanță a generatorului RF poate fi utilizată pe o distanță de 10 km pe teren normal și în zone construite. În condiții dificile, cum ar fi terenul accidentat, pădurile dense și acoperite de vegetație sau zonele de atracție, raza de control este redusă. În aer liber, pe de altă parte, raza de acțiune poate fi mai mare. Pentru a mări raza de acțiune a telecomenzii, vă recomandăm să instalați o antenă externă, care mărește raza de comunicare la o distanță de până la 30 km. 

Puteți controla până la șase generatoare fencee RF diferite cu o singură telecomandă. În schimb, puteți controla un generator cu până la trei telecomenzi diferite. 

În cazul în care doriți să controlați generatorul RF cu telefonul mobil, tableta sau PC-ul, trebuie să instalați dispozitivul de control central FENCE WiFi GATEWAY GW100, care vă permite să conectați generatorul la Cloud. Acest lucru vă oferă o soluție modernă și completă de fermă inteligentă, permițându-vă să controlați dispozitivul de la distanță, de oriunde în lume. Tehnologia RF (radiofrecvență) gratuită se ocupă de transmiterea semnalului. În practică, acest lucru înseamnă că nu aveți nevoie de o cartelă SIM și nu aveți costuri suplimentare pentru funcționarea dispozitivului. 
În cazul unei probleme cu gardul electric, nu trebuie să vă deplasați nicăieri. Trebuie doar să apăsați butonul de pe telecomandă, să opriți sursa de alimentare de la distanță, să remediați defecțiunea și să o porniți din nou. Cu ajutorul telecomenzii nu numai că puteți controla gardul, dar îl și verifica, puteți vedea imediat toate informațiile importante pe ecran:

Cădere de tensiune pe gard - de exemplu, firul de curent s-a rupt, o creangă a căzut pe fire sau iarba este înaltă.
Pierderea semnalului - aceasta se poate datora deconectării generatorului, deteriorării antenei sau altor motive.
Tensiunea bateriei scade sub 12 volți.

Conținutul pachetului: 

generator fencee power DUO PD50
1× plasă, înălțime 120 cm, lungime 50 m, 14 bare, portocalie
1× tijă de împământare 75 cm (galvanizată)

Generatorul se livrează cu: 

1× panou de avertizare
1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi )
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu pentru baterie fencee DUO de 1,7 m
1× instrucțiuni de operare

Împreună cu setul complet de gard electric pentru protecția lupilor, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a sursei de alimentare pe perete.
Greutatea setului complet: 11,6 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre