Set gard electric cu plasă mobilă pentru iepuri, câini, pisici - sursă de alimentare - 50 m plasă

Cod produs: FE-8137
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 32

1 081,60 lei 908,91 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 081,60 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Setul de gard electric cu plasă mobilă este potrivit pentru animalele mai mici și mai sensibile, cum ar fi câinii, iepurii, pisicile și alte animale mai mici care se plimbă prin grădina dumneavoastră. Cu acest gard electric, veți desemna o zonă sigură pentru ca animalele să se plimbe liber sau le veți împiedica să intre în anumite zone nedorite. Cu ajutorul plasei mobile, puteți instala rapid și ușor garduri electrice în jurul iazurilor și piscinelor.
Setul va servi, de asemenea, ca protecție pentru animalele de companie sau pentru straturile de flori și grădini împotriva micilor dăunători, cum ar fi vulpile, jderii, păsările și alți prădători mici care vă vizitează grădinile.
Setul complet include generatorul de rețea fencee power P10, care este universal aplicabil pentru garduri scurte, cu o putere de 1 J. Generatorul este potrivit pentru alimentarea cu energie a gardurilor cu o lungime de instalare de până la 8 km. Cu un design modern și rezistent la apă și cea mai recentă tehnologie de microprocesor din interior, acesta oferă o soluție practică și eficientă pentru alimentarea gardului electric.
Plasa electrică verde cu 20 de stâlpi pe o lungime de 50 de metri vă permite să instalați rapid și eficient garduri electrice cu o înălțime de 65 cm. Instalarea și demontarea plasei este foarte ușoară și rapidă. Acest lucru face ca gardul să fie foarte flexibil și ușor de modificat și mutat. Datorită setului de plase, vă puteți proteja în siguranță proprietatea de oaspeții neașteptați care vă vizitează straturile de flori, iazurile sau livezile.
Conținutul pachetului: 

generator fencee power P10
1× plasă 20 bare, 50 m, înălțime 65 cm, verde
1× tija de împământare 75 cm

Generatorul se livrează cu: 

1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× panou de avertizare
1× instrucțiuni de operare

Împreună cu setul complet pentru câini și pisici, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a sursei de alimentare pe perete.
Greutatea setului complet: 9,6 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre