Set gard electric cu plasă de protecție împotriva lupilor, râșilor - sursă DUO 5 J - plasă 50 m

Cod produs: FE-8100
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 47

1 557,60 lei 1 308,91 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 557,60 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Set de gard electric cu plasă conceput special pentru oi, capre, porci domestici sau câini de talie mare. Plasa electrică are și rolul de a proteja animalele, terenurile sau culturile împotriva animalelor din pădure sau a mistreților. Folosiți plasa pentru a delimita rapid și ușor o zonă sigură pentru a vă ține animalele sau pentru a le împiedica să intre în anumite zone nedorite. Plasa electrică pentru garduri pentru oi și capre este o soluție foarte simplă și mobilă. Acesta poate fi instalat pe o circumferință de până la 50 de metri și o înălțime de 90 cm. Pentru a împrejmui oile cu lână densă, care izolează foarte bine, este nevoie de un generator cu putere adecvată.Generatorul combinat fencee power DUO PD40 DUO PD40 cu o forță de impulsuri de 4 J, furnizat în set, este universal aplicabil pentru garduri medii și lungi, cu lungimi de instalare de până la 30 km. Alimentarea cu energie a generatorului combinat este posibilă prin intermediul unui adaptor de la o priză de 230 V sau de la o baterie standard de 12 V. Acesta din urmă poate fi utilizat și ca sursă de alimentare de rezervă în cazul unei eventuale pene de curent.
Sursă de alimentare cu un design impermeabil modern. Cu un bargraf și lumini LED pe partea din față a generatorului care indică funcționarea sursei de alimentare, măsoară tensiunea pe gard și indică o posibilă defecțiune.
Kitul include, de asemenea, o tijă de împământare și toate cablurile de interconectare necesare pentru a pune în funcțiune incinta mobilă pentru oi în cel mai scurt timp. 
Conținutul pachetului: 

generator fencee power DUO PD50
1× plasă, înălțime 90 cm, lungime 50 m, 14 bare, portocalie
1× tijă de împământare 75 cm (galvanizată)

Generatorul se livrează cu: 

1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1A, cablu de alimentare de 1,5 m lungime
1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu pentru baterie fencee DUO de 1,7 m
1× panou de avertizare
1× instrucțiuni de operare

Împreună cu setul complet de gard electric pentru oi sau capre, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.
Greutatea setului complet: 8,5 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre