Set de garduri electrice pentru cai, ponei, măgari și câini - alimentare DUO - bandă 200 m

Cod produs: FE-8154
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 19

648,87 lei 545,27 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 648,87 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Ansamblul de gard electric beneficiază de echipament complet pentru instalarea unui gard mic pentru cai. Setul de împrejmuire cu bandă conductoare și stâlpi înalți din plastic este deosebit de potrivit pentru cai și tineret. Poate fi folosit și pentru a delimita spațiul pentru libera circulație a câinilor de talie mare în grădini și curți. Generatorul portabil ușor, cu o putere de ieșire de 0,6 J, poate alimenta un gard de până la 7 km lungime. Stâlpii din plastic alb de 156 cm au 11 ochiuri prin care se poate trece sârma pe mai multe niveluri. De asemenea, este inclusă o bandă conductoare de înaltă calitate cu fir de cupru pentru o mai bună conductivitate.
Micul generator de garduri fencee mini DUO MD06 cu alimentare combinată de 230V/12V este alegerea ideală pentru garduri electrice mobile și padocuri cu cai. Noua funcție de reducere a consumului de energie economisește energia bateriei conectate. Atunci când este comutat în modul de economisire a energiei, intervalul dintre impulsurile electrice este aproximativ dublat. O baterie complet încărcată poate alimenta gardul timp de 50 până la 55 de zile.
Sursa de alimentare modernă pentru garduri este prevăzută cu tehnologie cu microprocesor care reglează performanța optimă a dispozitivului. Este o sursă de alimentare cu un consum de energie foarte redus. Lumina LED BrightLight de pe partea din față a dispozitivului indică funcționarea generatorului. Carcasa dispozitivului este fabricată din plastic de înaltă calitate, rezistent la intemperii, ploaie, zăpadă și radiații UV. Dispune de tehnologie SafeShock, buton ON/OFF pentru funcționarea și oprirea în siguranță a generatorului și alte câteva caracteristici oferite de generatorul fencee mini DUO MD.
Setul complet de gard electric este o soluție practică și mobilă, cu instalare ușoară.
Conținutul pachetului:

generator mini DUO MD06
1 × bandă albă 20 mm, cupru 1 × 0,25 mm + oțel inoxidabil 4 × 0,20 mm, 200 m
10× stâlp de plastic de 156 cm (deasupra solului 136 cm), 11 ochiuri
1× țăruș 100 cm

Generatorul se livrează cu: 

1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu pentru baterie fencee DUO de 1,7 m
1× panou de avertizare
1× instrucțiuni de operare

Împreună cu setul complet al gardului electric, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 80 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.
Greutatea setului complet: kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre