Set gard electric pentru cai, mânji, ponei, măgari - alimentare combinată de 8 J - cablu de 200 m

Cod produs: FE-8089
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 47

1 568,42 lei 1 318,00 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 568,42 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Set complet profesional de gard electric adecvat pentru cai de reproducție, ponei sau măgari. Cu setul complet puteți defini cu ușurință o pășune sigură pentru animalele dumneavoastră sau, dimpotrivă, le puteți împiedica să intre în locuri nedorite. Setul poate fi folosit și ca protecție împotriva animalelor sălbatice din pădure care se plimbă adesea pe câmpurile sau terenurile dumneavoastră. 
În set veți găsi puternicul generator combinat energy DUO ED80. Cu o putere de 8 J, este, de asemenea, potrivit pentru gardurile lungi, cu lungimi de instalare de până la 80 km, unde trebuie asigurată eficiența maximă a gardului electric. Sursa de alimentare combinată poate fi alimentată de la un adaptor de rețea de 230 V sau de la o baterie auto standard de 12 V. În acest caz, îl recomandăm în principal ca sursă de rezervă în caz de pană de curent. Nu recomandăm funcționarea generatoarelor puternice de energie DUO ED doar pe bateria mașinii, din cauza consumului mai mare al acestora.
Generatorul, cu ecranul LCD mare și ușor de citit și butoanele de control, este foarte ușor de utilizat și puteți vedea dintr-o privire toate informațiile importante despre gard. Dispozitivele cu o putere de ieșire mai mare de 5 J respectă cerințele speciale prevăzute de standard, adică o întârziere de 50 de secunde la creșterea puterii, asigurând astfel siguranța. Generatorul are un terminal de ieșire galben cu putere redusă. Acest lucru va fi deosebit de apreciat în cazul în care animalele mai mici și mai tinere, cum ar fi poneii sau mânjii, se află în padocuri și pășuni. Firul inferior al gardului poate fi conectat la un terminal care oferă aproximativ jumătate din puterea de ieșire.
Cablul conductor de înaltă calitate, cu un diametru de 4,5 mm, este potrivit pentru pășunatul cailor, poneilor și măgarilor. Mai presus de toate, previne rănirea animalelor în cazul unei posibile ciocniri cu conductorul (nu taie). Pachetul setului conține o bobină de 200 m. Cu ajutorul stâlpilor din plastic, puteți instala rapid și ușor gardul mobil până la 136 cm deasupra solului. Stâlpii sunt prevăzuți cu 11 ochiuri care permit tragerea firelor la mai multe înălțimi. 
Setul complet de garduri electrice pentru cai și mânji este o alegere potrivită pentru a crea o incintă sigură pentru animalele dumneavoastră.
Conținutul pachetului: 

generator fencee energy DUO ED80
1× cablu ø 4,5 mm, oțel inoxidabil 3 × 0,30 mm - lungime 200 m, alb
10× stâlp 156 cm (deasupra solului 136 cm), 11× ochiuri, alb
1× tijă de împământare de 100 cm (galvanizată)

Generatorul se livrează cu: 

1× panou de avertizare
1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
1× cablu de împământare 150 cm ( ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu pentru baterie fencee DUO de 1,7 m
1× instrucțiuni de operare

Pentru setul complet pentru cai și mânji, vă recomandăm să cumpărați o șină DIN de 200 mm pentru a monta ușor gardul.
Greutatea setului complet: 20 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre