Set gard electric de protecție împotriva vânatului - cerb, mistreț, căprioară - sursă DUO - cablu de 400 m

Cod produs: FE-8091
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 39

1 308,78 lei 1 099,82 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 308,78 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Setul de gard electric pentru vânat este alegerea ideală atunci când animalele sălbatice din pădure, cum ar fi mistreții, cerbii sau căprioarele vă vizitează terenurile și grădinile și provoacă pagube. Setul este potrivit pentru toate tipurile de animale din pădure și animale sălbatice, pe care gardul electric le va ține în siguranță departe de grădinile dumneavoastră. Puneți capăt pagubelor de pe câmpurile împrăștiate și distrugerii culturilor cu acest set de garduri electrice pentru animale.
La baza setului se află generatorul combinat fencee power DUO PD50 cu o putere de 5 J, care reprezintă o alegere eficientă chiar și pentru garduri mai lungi, cu o lungime de instalare posibilă de până la 40 de kilometri. Generatorul combinat poate fi alimentat cu ajutorul unui adaptor de rețea de 230 V sau al unei baterii auto convenționale de 12 V. Aceasta poate fi utilizată și ca sursă de alimentare de rezervă în cazul unei pene de curent.
Designul modern al dispozitivului, cu un întrerupător pe partea frontală și cea mai recentă tehnologie de microprocesor în interior, oferă o soluție eficientă în lupta împotriva porcilor sălbatici și a animalelor sălbatice. Luminile barigrafului cu LED-uri afișează în mod clar funcționarea sursei de alimentare, măsoară tensiunea și indică, de asemenea, orice defecțiune a gardului electric. Posibilitatea de a comuta puterea între jumătate de putere și putere maximă, prin intermediul unui buton de pornire sau consumul foarte redus sunt alte câteva dintre avantajele acestui generator.
Firul albastru de înaltă calitate furnizat, cu o lungime de 400 de metri, cu un diametru de 3 mm și conductori din cupru, asigură o conductivitate maximă chiar și în cazul instalațiilor lungi. Fabricat din material rezistent și durabil, culoarea albastră este ușor vizibilă pentru animalele sălbatice și acționează ca un avertisment înainte de a atinge gardul în sine. Înălțimea gardului de până la 136 cm este creată cu ajutorul unor stâlpi de plastic robust cu 11 ochiuri pentru tragerea individuală a sârmei. 
Setul electric împotriva atacurilor animalelor sălbatice și pentru a proteja terenurile, proprietățile de dăunători este foarte simplu de instalat și de utilizat. Stâlpii mobili din plastic pot fi demontați foarte ușor.
Conținutul pachetului: 

generator fencee power DUO PD50 
1× sârmă ø 3 mm, oțel inoxidabil 2 × 0,25 mm + cupru 2 × 0,25 mm - lungime 400 m
10× stâlp 156 cm (deasupra solului 136 cm), 11× ochiuri
1× tijă de împământare 100 cm

Generatorul se livrează cu: 

1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu pentru baterie fencee DUO de 1,7 m
1× panou de avertizare
1× instrucțiuni de operare
Împreună cu setul complet de protecție împotriva animalelor sălbatice, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.
Greutatea setului complet: 11,1 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre