Set gard electric fermă inteligentă - sursă de alimentare RF cu telecomandă 3 J - gateway WiFi

Cod produs: FE-8094
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 65

2 163,42 lei 1 818,00 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 2 163,42 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit

Set complet de gard electric cu conexiune instantanee la Fencee Cloud și control de la distanță, practic oriunde în lume, acolo unde există acoperire de internet.
Generatorul inteligent pentru garduri fencee power DUO RF PDX30 este potrivit pentru garduri cu o lungime de până la 23 km, cu o putere de 3 J. Dispozitivul este versatil și poate fi folosit pentru animale mici și mari, cum ar fi câini, cai, ponei, oi, vite sau poate fi folosit și pentru a proteja proprietatea și terenul de animalele din pădure și de dăunători mai mici, cum ar fi vulpile, vidrele sau nevăstuicile. Generatorul din set este prevăzut cu o telecomandă, cu ajutorul căreia puteți controla dispozitivul de la o distanță de până la 10 km.
Setul complet include dispozitivul central și de control FENCE WiFi GATEWAY GW100. Acesta vă permite să controlați și să monitorizați toate dispozitivele care sunt conectate la fencee Cloud. Cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil, tableta sau computerul dumneavoastră, puteți controla și monitoriza dispozitivele individuale. Până la 12 dispozitive RF inteligente fencee pot fi conectate la un Gateway. Niciunul dintre dispozitivele inteligente nu are nevoie de o cartelă SIM și nu trebuie să plătească taxe. Aplicația fencee Cloud poate fi descărcată gratuit pentru sistemele de operare Android și iOS. Sistemul complet de fermă inteligentă este o monitorizare foarte eficientă a gardurilor electrice.

Cu fencee Cloud puteți controla generatoarele de oriunde din lume, iar în cazul unei defecțiuni sunteți informat imediat prin notificare și e-mail. Cu ajutorul generatoarelor inteligente și al aplicației fencee Cloud, reduceți la minimum costurile de funcționare a gardurilor electrice. Nu mai trebuie să vă plimbați în jurul gardului în căutarea unei probleme. Citiți despre toate beneficiile și caracteristicile sistemului inteligent de fermă fencee Cloud în articolul nostru.

Dispozitivele RF sunt dotate standard cu o antenă de bază care are o rază de comunicare de 10 kilometri între dispozitive. În cazul în care aveți nevoie să măriți distanța și calitatea transmiterii semnalului, utilizați posibilitatea de a conecta antene externe. Cu acesta din urmă, este posibilă creșterea razei de control până la 30 km. Pentru mai multe informații despre posibilitățile antenelor externe și instalarea acestora, citiți articolul nostru.
Generatoarele combinate pot fi alimentate cu ajutorul unui adaptor de la rețeaua de 230 V sau de la o baterie de mașină obișnuită, care poate fi utilizată ca rezervă în cazul unei pene de curent. Gateway-ul central este alimentat de la rețeaua de 230 V și este echipat cu o sursă de alimentare de rezervă. Aceasta furnizează energie pentru până la 12 ore în cazul unei pene de curent. Dacă nu sunteți sigur cu privire la un anumit set și aveți nevoie de sfaturi înainte de a-l cumpăra, nu ezitați să contactați departamentul nostru tehnic, unde vom fi bucuroși să vă sfătuim.

Puteți controla dispozitivul prin intermediul aplicației mobile sau web de oriunde din lume, acolo unde există acoperire de internet, datorită dispozitivului central FENCE WiFi GATEWAY GW100.  Mai multe despre aplicația fencee Cloud.

Cloud-ul colectează date de la generatoarele RF și de la monitoarele de control. Cu ajutorul gateway-ului central, puteți configura și controla cu ușurință dispozitivele individuale dintr-un singur loc, utilizând aplicația mobilă sau interfața web. Prin intermediul cloud-ului, nu numai că puteți controla generatoarele fencee, dar le puteți controla și cu ajutorul notificărilor care apar instantaneu pe telefon sau pe e-mail.


Aplicații Android pentru descărcare în Google Play

Aplicații Apple iOS pentru descărcare în App Store

Dacă nu sunteți sigur în legătură cu un anumit set și aveți nevoie de sfaturi înainte de a-l cumpăra, nu ezitați să contactați departamentul nostru tehnic, unde vă vom sfătui cu plăcere.

Conținutul pachetului: Dacă nu sunteți sigur în legătură cu un anumit set și aveți nevoie de sfaturi înainte de a-l cumpăra, nu ezitați să contactați departamentul nostru tehnic, unde vă vom sfătui cu plăcere.

Conținutul pachetului: 

generator fencee power DUO RF PDX30

dispozitiv de control central FENCE WiFi GATEWAY GW100


Generatorul fencee power DUO RF PDX30 se livrează cu: 


1× telecomandă pentru generator

1× baterie CR2 3V

1× adaptor de alimentare fencee  DUO 14 V 1,5 m

1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)

1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)

1× cablu pentru baterie fencee DUO 170 cm

1× panou de avertizare 

1× antenă RF de bază 

instrucțiuni de utilizare


Împreună cu setul, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.

Pachetul FENCE WiFi GATEWAY GW100 include și

1× antenă RF simplă

1× adaptor de alimentare 14 VDC

1× alimentare de rezervă cu baterii de 9,6 V

2× șuruburi și dibluri pentru instalare

instrucțiuni de utilizare


Greutatea setului complet: 2 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre