Set gard electric fermă inteligentă - sursă de alimentare RF cu telecomandă 1 J - gateway WiFi

Cod produs: FE-8093
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 58

1 947,06 lei 1 636,18 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 947,06 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Setul complet de gard electric este conceput pentru conectarea la aplicația fencee Cloud și gestionarea și controlul ulterior al tuturor dispozitivelor RF conectate prin intermediul telefonului mobil, tabletei sau computerului. Setul include monitorul de control MX10, care este utilizat pentru a monitoriza tensiunea de pe gard, în zonele critice sau greu accesibile. Setul cu puternicul generator combinat de RF DUO RF EDX150 cu energie de 15 J este o soluție potrivită chiar și pentru cele mai solicitante garduri și instalații cu o lungime de până la 120 km. Datorită puterii sale, generatorul poate fi utilizat pentru aproape toate speciile de animale. De la capre, oi sau ponei mai mici până la animale mari, cum ar fi bovine, bovine, cabaline, porci. De asemenea, servește ca protecție împotriva animalelor din pădure și a mistreților. 
Puternicul generator combinat EDX150 poate fi alimentat printr-un adaptor de rețea de 230 V. Alternativ, puteți utiliza o baterie normală de 12 V pentru mașină, care este deosebit de potrivită ca sursă de alimentare de rezervă în cazul unei pene de curent. Din cauza consumului mai mare de energie al generatoarelor din seria de energie DUO RF EDX, nu este adecvată funcționarea pe termen lung cu ajutorul bateriei. Generatorul are, de asemenea, o clemă galbenă pentru o a doua ieșire redusă, care poate fi utilizată doar pentru boxele cu căței sau animale mai mici. Ecranul LCD mare vă informează în mod clar cu privire la toate valorile importante ale gardului sau generatorului. Luminile LED și BARGRAF pe partea din față sunt ușor de văzut chiar și la lumina zilei. Acestea indică funcționarea sursei de alimentare, tensiunea de pe gard și indică o posibilă defecțiune a gardului electric.
Cu ajutorul dispozitivului central FENCE WiFi GATEWAY GW100 puteți asocia toate dispozitivele RF inteligente și puteți obține o imagine de ansamblu a tuturor informațiilor de la generatoarele individuale sau de la monitoarele de control. Acestea pot fi apoi controlate de oriunde în lume prin intermediul aplicației mobile sau web fencee Cloud. Raza de comunicație de bază de radiofrecvență (RF) între generator și gateway este de până la 10 km pe teren normal și în zone construite. Pe terenuri dificile, accidentate sau cu păduri dense, raza de acțiune este redusă, dar în zonele deschise poate fi mult mai mare. Pentru a crește raza de acțiune a semnalului RF între generator și gateway, vă recomandăm să utilizați o antenă externă, care poate crește raza de comunicare până la 30 km. Consultați articolul cu instrucțiuni despre cum să instalați corect o antenă externă pentru a asigura cea mai eficientă transmisie a semnalului RF. 
Monitorul de control MX10 măsoară valoarea tensiunii de pe gard. În cazul în care tensiunea scade sub valoarea setată, monitorul trimite un semnal imediat către Gateway, care declanșează o alarmă. Monitoarele de control au mai multe opțiuni de instalare, unul dintre cazuri fiind instalarea pe gateway. De asemenea, se obișnuiește instalarea lor în zonele critice și greu accesibile ale unui gard electric, cum ar fi lângă un râu.  Citiți mai multe despre opțiunile de instalare și utilizările monitorului MX10.
Puteți controla dispozitivul prin intermediul aplicației mobile sau web de oriunde din lume, acolo unde există acoperire de internet, datorită dispozitivului central FENCE WiFi GATEWAY GW100.  Mai multe despre aplicația fencee Cloud.
Cloud-ul colectează date de la generatoarele RF și de la monitoarele de control. Cu ajutorul gateway-ului central, puteți configura și controla cu ușurință dispozitivele individuale dintr-un singur loc, utilizând aplicația mobilă sau interfața web. Prin intermediul cloud-ului, nu numai că puteți controla generatoarele fencee, dar le puteți controla și cu ajutorul notificărilor care apar instantaneu pe telefon sau pe e-mail.

Aplicații Android pentru descărcare în Google Play
Aplicații Apple iOS pentru descărcare în App Store 

Pachetul conține:

generator fencee power DUO RF PDX10
dispozitiv de control central FENCE WiFi GATEWAY GW100

Generatorul fencee power DUO RF PDX10 este furnizat cu: 

1× telecomandă pentru generator
1× baterie CR2 3V
1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
1× cablu de împământare 150 cm  (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu pentru baterie fencee DUO 170 cm
1× panou de avertizare 
1× antenă RF de bază 
instrucțiuni de utilizare

Împreună cu setul, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.

FENCE WiFi GATEWAY GW100 se livrează cu:

1× antenă RF simplă
1× adaptor de alimentare 14 VDC
1× alimentare de rezervă cu baterii de 9,6 V
2× șuruburi și dibluri pentru instalare
instrucțiuni de utilizare

Greutatea setului complet: 2 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre