Set de gard electric de protecție împotriva mistreților, pădurilor, cerbilor și fiarelor negre - sursă de alimentare - cablu de 400 m

Cod produs: FE-8196
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 30

984,24 lei 827,09 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 984,24 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Set complet de gard electric potrivit pentru protecția terenurilor, câmpurilor, podgoriilor, livezilor, culturilor și recoltelor împotriva animalelor negre, forestiere și a mistreților. Protejați-vă culturile de cerbi și căprioare. Nu mai mușca din copaci și fructe. Evitați aratul câmpului, grâul de mistreți. 
Sursă de alimentare puternică fencee power P50
La baza setului se află generatorul de rețea fără întreținere al gardului electric fencee power P50. Alimentare electrică pentru garduri cu 5 J potrivită pentru garduri cu lungimi de instalare de până la 47 km. Pur și simplu conectați sursa de alimentare la o priză de 230 V cu ajutorul cablului de alimentare și porniți-o cu ajutorul butonului ON/OFF.
Cea mai recentă tehnologie cu microprocesor oferă o soluție practică și fiabilă pentru alimentarea gardului electric. LED-urile foarte luminoase sunt clar vizibile chiar și în lumina directă a soarelui. Acestea sunt amplasate pe partea frontală a generatorului și indică în culori funcționarea sursei de alimentare. În cazul unei defecțiuni a gardului, acesta își schimbă culoarea pentru a putea reacționa imediat. Tehnologia SafeShock și consumul foarte redus de energie sunt alte caracteristici ale generatorului de putere P.
Accesorii pentru construirea unui gard electric
Setul complet de garduri include o sârmă albastră de înaltă calitate, Ø 3 mm. Conductoarele din cupru asigură o conductivitate maximă - rezistență 0,17 Ω/m. Culoarea albastră este cea mai vizibilă pentru ochii animalelor negre și sălbatice și acționează ca un avertisment înainte de a atinge gardul în sine. Frânghia pentru garduri, într-o bobină de 400 de metri, este fabricată dintr-un material puternic, rezistent la rupere și cu o durată de viață lungă. 
Înălțimea gardului de până la 136 cm deasupra solului este creată de stâlpi mobili din plastic cu 11 ochiuri pentru tragerea individuală a sârmei.Există, de asemenea, o tijă de împământare. Kitul complet de gard electric este practic și ușor de asamblat.
Conținutul pachetului: 

generator de energie electrică fencee P50
1× sârmă albastră 3 mm, 400 m, cupru 2 × 0,25 mm și oțel inoxidabil 2 × 0,25 mm
10× coloană 156 cm (deasupra solului 136 cm), 11 bucle
1× tija de sol 100 cm

Articolele individuale pot fi reordonate cu ușurință în funcție de lungimea instalației dumneavoastră.
Inclus în pachetul generator: 

cablu de împământare 150 cm (ochi-la-ochi)
cablu de conectare de 100 cm (ochiuri-inimă)
cablu de alimentare 100 cm
tabel de avertizare a gardului
instrucțiuni de utilizare

Împreună cu kitul, vă recomandăm să cumpărați o șină DIN de 200 mm pentru o montare ușoară a generatorului.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre