Pernă de încălzire pentru câini THERMODOG 3523001 - covoraș de încălzire 58x81cm

Cod produs: SE-0132n
Puncte de recompensă: 25

819,44 lei 688,60 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 819,44 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Pernă de încălzire pentru câini THERMODOG 3523001 - covoraș de încălzire 58x81cm

Tampă încălzită pentru câini , covor din lână,   50x81 cm , lavabil,   50 W / 24 V , sursă de alimentare cu protecție împotriva supramușcăturii,   cablu 1,5 m , IP X7 .   Datorită covorașului încălzit, animalul dvs. de companie nu va mai sta întins pe o podea rece și nu va mai dormi într-o magazie rece în timpul iernii.   Covorul încălzit va   animal de companie   incalzeste-te frumos   și, de asemenea, ajută la uscarea mai rapidă   a lui   blana si asta   previne boala.   Covorul de incalzire are o foarte   consum redus de putere,   consum redus   in timp ce   randament ridicat de incalzire. Alimentare electrică   cablul este   ascuns în plastic de protecție , motiv pentru care este o pernă de încălzire pentru câini   complet sigur. Lucrul grozav la acest covor este că   elementul de încălzire este complet detașabil   și   covor   prin urmare   puteți   usor de spalat manual . Suprafața inferioară a covorului izolează împotriva scurgerilor de căldură și este tratată suplimentar   tratament anti-alunecare .

Pentru cine este potrivită placa de încălzire?

În perioada mai rece a anului, este recomandat să nu lăsați animalele de companie să se întindă pe o suprafață rece.   Covorul de încălzire oferă un loc cald pentru a vă culca   și   Yippee   prin urmare   grozav pentru animale de companie ca   câini și pisici.   Puteți mocheta   utilizați ambele în interior ,   deci eu   în aer liber, de exemplu   pe terasa acoperita   sau ca   incalzire pentru magazie . Covor încălzit pe vreme rea   ajută la uscarea mai rapidă a hainei animalului de companie   și, prin urmare   previne boala . Pernuța încălzită este folosită și pentru creșterea cățeilor.

Dimensiunile și materialul padului

Padul încălzit are   dimensiuni 58 x 81 x 0,7 cm,   și de aceea este   excelent pentru rase de câini mai mari. Plită fierbinte   se introduce în partea interioară a covorului și se fixează cu Velcro.   Partea superioară a covorului   este fabricat din   foarte   lână moale durabilă , pentru o odihnă confortabilă pentru animalele de companie. Nu trebuie să vă faceți griji că elementul alunecă pe podea deoarece   partea inferioară a covorașului are un finisaj anti-alunecare   la care se adauga   izolează împotriva pierderilor de căldură.

Sursa de alimentare cu placa de incalzire

Alimentarea padului   oferă un adaptor detașabil de 24 V   în rețea   la 230 V, 50 HZ. Pad încălzit are o foarte   consum redus de energie de 50 W și datorită acestui lucru   datorită consumului redus, îl poți folosi continuu pe tot parcursul zilei . Plăcile de încălzire pentru câini sunt concepute pentru a avea   temperatura ideala pentru confortul animalului de companie . Mașină de spălat   atinge o temperatură de aproximativ 20°C . Lungimea cablului de alimentare este de 1,5 m   și întreg   cablu introdus într-un capac de protecție din plastic . Covorul de incalzire este   rezistent la   stropi de apa IP X4 , elementul de incalzire asigura   clasa de protectie IP X7 .

THERMODOG 3523000-2


Întreținere și curățare

Întreținerea și curățarea covorului este absolut ușoară.   Puteți îmbunătăți covorul de încălzire   calea uscată   la fel de   uzual   covoare . Dar ceea ce este perfect la acest covor este că este și   lavabil . Suficient   tampoane velcro deschise , a   scoateți întregul element de încălzire de pe pernă . După aceea, puteți pur și simplu să curățați covorul sau să îl spălați manual, astfel încât animalul dvs. de companie să fie din nou curat.


Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre