Monolink nylon, pentru garduri, 1,4 mm

Cod produs: SE-1989
Puncte de recompensă: 4

127,22 lei 106,91 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 127,22 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Sârma de împrejmuire este compusă din 2 sârme de oțel de 0,50 mm acoperite cu un miez de nailon cu diametrul de 1,4 mm. Frânghia este potrivită pentru animale cu părul lung de până la 45 kg (oi, capre etc.).  Sfoara este, de asemenea, potrivită pentru garduri temporare și mobile cu o lungime maximă de 3000m, datorită manevrării mai ușoare în comparație cu sârma clasică. Are o bună conductivitate, cu o rezistență specifică de 0,35 Ω/m.


  •  2 sârme de oțel staniu cu un diametru de 0,50 mm

  •  țesute cu un miez de nailon cu un diametru de 1,4 mm

  •  conductivitate excelentă

  •  lungimea maximă recomandată a gardului: 3000 m

  •  rezistență: 45kg

  •  rezistență: 0,35 Ω

  •  transparent

 


Cablurile de bază oferă o funcție bună și fiabilă pentru sistemele de garduri scurte. Cablurile utilizează conductori stabili din oțel inoxidabil cu o grosime de 0,20 sau 0,15 mm.


Frânghia Comfort este potrivită pentru garduri de lungime medie. Frânghia este echipată cu 6 sârme stabile din oțel inoxidabil cu o grosime de 0,20 mm.


Frânghiile Mix și Cu sunt concepute pentru garduri lungi. Prin utilizarea unor materiale de înaltă calitate obțineți o funcționalitate și o stabilitate foarte bună a sistemului de garduri. Pentru frânghiile din cupru se folosesc 3 fire de cupru staniu. În cazul frânghiei Mix, o combinație de fire de cupru și oțel inoxidabil.


Frânghiile de bază oferă o funcție bună și fiabilă pentru sistemele de garduri de lungime medie. Pentru frânghii se folosesc conductori stabili din oțel inoxidabil.


În partea de sus a categoriei Cabluri de garduri veți găsi un tabel cu o prezentare generală a tuturor frânghiilor și cablurilor, inclusiv date tehnice, cum ar fi lungimea, diametrul, numărul de conductori, rezistența, rezistența la tracțiune. Faceți clic aici pentru a ajunge la tabel   

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre