Zgârietor pentru pisici Platinum, 35x35x10 cm

Cod produs: SE-58053d
Puncte de recompensă: 2

73,83 lei 62,04 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 73,83 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Pat modern din carton pentru pisici, rotund și cu o formă care permite pisicii să se ghemuiască confortabil într-o minge. Șezlongul are trei funcții într-una singură. Animalul dvs. de companie îl poate folosi pentru a se juca, ca loc de odihnă și ca punct de zgâriere. O pungă de iarbă pentru pisici este inclusă împreună cu odihna, pentru o stimulare suplimentară a pisicii dumneavoastră la joacă.


  • realizat din carton ondulat ușor și reciclabil

  • puternic și durabil

  • dimensiuni: 35 x 35 x 10 cm

Ce este Catnip:


Catnip sau iarba pisicii, este o plantă care este folosită în fitoterapie și în creșterea, în special a pisicilor. Este o plantă perenă care crește în smocuri.


După cum sugerează și numele, "shanta" este foarte apropiată de pisici. Deși are doar efecte minime asupra oamenilor și a altor mamifere, este uneori numită "cocaina pisicilor" din cauza efectelor sale asupra pisicilor. În sălbăticie, pisicile se tăvălesc în vegetația de shanta, rupând și mestecând frunzele și, în cele din urmă, se ghemuiesc într-un ghem. Acest comportament este cauzat în principal de nepetalactona, care este eliberată în aer și inhalată de pisici. Același efect este produs și de extractele din plante proaspete sau din plante uscate, care sunt adăugate în jucării sau pulverizate pe stâlpii de zgâriat, de exemplu. Efectul produs de shanta durează între cinci și zece minute. După această perioadă, efectul se reduce, în parte pentru că pisicile obișnuiesc să mănânce părți din shanta, astfel încât aceasta acționează apoi ca un sedativ.


Shanta este inofensiv pentru pisici, nu are efecte secundare și nu creează dependență, conform datelor cunoscute.


 


 

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre