Jucărie de pluș pentru pisici Kerbl - șoricel scârțâitor, gri, 15 x 5 cm

Cod produs: SE-58837a

16,36 lei 13,75 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 16,36 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Șoarecele care scârțâie este una dintre jucăriile preferate de pisici. Emite un sunet de fluierat numai atunci când este în mișcare.


  • material: pluș

  • dimensiuni: 15 x 5 cm

  • culoare: gri / maro

  • baterii: 2 x 1,5 V (LR41) incluse

 


Jucăriile mobile sunt foarte atractive pentru pisici și vă mențin animalul de companie în stare bună. În același timp, acestea sprijină dezvoltarea abilităților de vânătoare și dezvoltă o relație cu oamenii.


SFAT: Pentru o experiență de joacă mai bună, aplicați Catnip pe jucărie.

Catnip,shanta sau iarba pisicii, este o plantă care este folosită în fitoterapie și în creșterea, în special a pisicilor. Este o plantă perenă care crește în smocuri.


După cum sugerează și numele, shanta este foarte apropiată de pisici. Deși are doar efecte minime asupra oamenilor și a altor mamifere, este uneori numită "cocaina pisicilor" din cauza efectelor sale asupra pisicilor. În sălbăticie, pisicile se tăvălesc prin vegetația din cocioabe, rupând și mușcând frunzele și, în cele din urmă, se încolăcesc într-un ghem. Acest comportament este cauzat în principal de nepetalactona, care este eliberată în aer și inhalată de pisici. Același efect este produs și de extractele din plante proaspete sau din plante uscate, care sunt adăugate în jucării sau pulverizate pe stâlpii de zgâriat, de exemplu. Efectul produs de shanta durează între cinci și zece minute. După această perioadă, efectul se reduce, în parte pentru că pisicile obișnuiesc să mănânce părți din shanta, astfel încât aceasta acționează apoi ca un sedativ.


Shanta este inofensiv pentru pisici, nu are efecte secundare și nu creează dependență, conform datelor cunoscute.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre