Jucărie pentru pisici - minge din iarbă de mare, 4,5 cm

Cod produs: SE-58802ea

7,50 lei 6,30 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 7,50 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Jucărie pentru pisici - realizată din material natural


  • mingea de iarbă de mare

  • 4,5 cm diametru

Iarba de mare, sau Vocha, este o plantă acvatică care trăiește în apă sărată și poate fi folosită ca material de umplutură. Vochas sunt ierburi marine perene sau rareori anuale. În trecut, saltelele și paturile erau umplute cu ea. Iarba de mare este o verigă importantă în lanțul trofic marin.
De asemenea, iarba de mare poate fi folosită în fitoterapie și în creșterea animalelor, în special a pisicilor. Deși are doar efecte minime asupra oamenilor și a altor mamifere, este uneori numită "cocaina pisicilor" pentru efectele sale asupra pisicilor, din cauza modificărilor comportamentale. Acest comportament este cauzat în principal de nepetalactona, care este eliberată în aer și inhalată de pisici.
Extractele din plante proaspete sau uscate au același efect, de exemplu, adăugate în jucării sau pulverizate pe stâlpii de zgâriat.
Efectul indus durează între cinci și zece minute. După aceea, se produce o acalmie, în parte pentru că pisicile mănâncă de obicei unele părți din frunze, care acționează apoi ca un sedativ.
Vocha 
nu prezintă niciun pericol pentru pisici, nu are efecte secundare și nu creează dependență, conform datelor cunoscute.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre