Jucărie pentru câini - balon plutitor din plastic, 30 cm, galben

Cod produs: SE-57231
Puncte de recompensă: 3

107,00 lei 89,92 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 107,00 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Balonul plutitor este o jucărie foarte populară pentru câini. Datorită dimensiunilor sale, este potrivită pentru rasele de câini de talie medie și mare. Balonul poate fi umplut cu obiecte mici care fac un zgomot de zornăit atunci când se joacă cu el. Această jucărie vă va oferi distracție pentru dumneavoastră și pentru câinele dumneavoastră.


  • confecționat din plastic foarte rezistent

  • rezistent la mestecat

  • plutitoare

  • cu o gaură de 1,5 cm pentru o umplere ușoară cu diverse obiecte zornăitoare

  • diametru 30 cm

Numărul de jucării pentru câinele dumneavoastră ar trebui să fie în jur de cinci, în cel mai bun caz. Cu cât sunt mai multe jucării, cu atât câinele poate fi mai confuz și mai indecis cu privire la jucăria cu care să se joace. Fiecare dintre jucării ar trebui să aibă o utilizare diferită. Acest lucru este astfel încât câinele dumneavoastră să se poată distra cu o varietate de activități.


Jucăriile de tragere pentru câini, așa-numitele tug toys, sunt potrivite pentru câinii care nu au probleme dentare sau gingivale. De multe ori, o jucărie de tracțiune poate fi folosită și ca jucărie de aducere sau ca jucărie de aruncat. Jucăriile din bumbac ajută la promovarea unei bune igiene orale, la curățarea dinților și la prevenirea acumulării de tartru și de placă.


Plimbările zilnice cu câinele dvs. vor deveni mai distractive datorită unei jucării preferate pe care o luați cu dvs., contribuind la aprofundarea relației dintre dvs. și câine.


 

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre