Jucărie pentru pisici - minge din sisal cu pene 6 cm, cu iarbă pentru pisici

Cod produs: SE-58808

12,50 lei 10,50 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 12,50 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Jucărie distractivă pentru pisici - minge de sisal zornăitoare cu pană infuzată cu iarbă de pisică pentru a stimula pisica să se joace.  • minge de sisal cu pană și zornăitor

  • cu iarbă de pisică

  • dimensiune - diametru 6 cm

  • disponibil în diferite variante de culoare

 
Ce este Catnip:


Catnip  sau iarba pisicii, este o plantă care este folosită în fitoterapie și în creșterea, în special a pisicilor. Este o plantă perenă care crește în smocuri.


După cum sugerează și numele, shanta este foarte apropiată de pisici. Deși are doar efecte minime asupra oamenilor și a altor mamifere, este uneori numită "cocaina pisicilor" din cauza efectelor sale asupra pisicilor. În sălbăticie, pisicile se tăvălesc în vegetația de shanta, rupând și mestecând frunzele și, în cele din urmă, se ghemuiesc într-un ghem. Acest comportament este cauzat în principal de nepetalactona, care este eliberată în aer și inhalată de pisici. Extractele din plante proaspete sau uscate au același efect, de exemplu, adăugate în jucării sau pulverizate pe stâlpii de zgâriat. Efectul produs de shanta durează între cinci și zece minute. După aceea, efectul se diminuează, în parte pentru că pisicile mănâncă de obicei părți din shanta, astfel încât aceasta acționează apoi ca un sedativ.


Shanta este inofensiv pentru pisici, nu are efecte secundare și nu creează dependență, conform datelor cunoscute.


 

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre