Crescătorie de animale Brinsea TLC-30 Eco

Cod produs: BR_HD380B
Marcă: Brinsea
Puncte de recompensă: 36

1 187,84 lei 998,18 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 187,84 lei

2 saptamani de la comanda

Transport gratuit

O unitate de îngrijire intensivă multifuncțională sau o pepinieră pentru animale mici, care asigură căldura și izolarea necesare pentru a răspunde nevoilor de îngrijire critică a unei varietăți de animale și păsări tinere, bolnave, rănite sau slăbite. Cu o suprafață interioară de aproximativ 24 de centimetri pătrați, TLC-30 ECO este conceput pentru salvarea și creșterea mamiferelor mici sau a păsărilor sau pentru îngrijirea intensivă a animalelor tinere. Cușca este la fel de potrivită pentru salvarea animalelor sălbatice sau pentru deținătorii de animale de companie, unde portabilitatea și curățarea ușoară sunt avantaje cheie.

Sunteți în căutarea unui crescător potrivit pentru papagali? Vă rugăm să aruncați o privire la canisele noastre: TLC-40 Eco, TLC-40 Advance, TLC-50 Eco și TLC-50 Advance.

TLC-30 ECO este portabil: are un mâner integrat și este stivuibil. Funcționează în condiții de siguranță la 12 V și poate fi alimentat de la rețeaua electrică cu ajutorul unui adaptor (inclus) sau de la bricheta mașinii (adaptor disponibil separat, număr de piesă: BR_15.45).

Ușa transparentă este fabricată din policarbonat puternic, rezistent la UV, care poate fi închisă și securizată cu o singură mână.

Modelul ECO oferă un control simplu prin potențiometru, temperatura fiind citită pe termometrul cu alcool. Aceasta este o soluție simplă care s-a dovedit a fi eficientă în timp. Stabilitatea temperaturii este menținută de un ventilator care funcționează la viteză redusă pentru a minimiza zgomotul și interferențele. O gură de aerisire reglabilă permite o ventilație abundentă în încăperi calde sau la temperaturi scăzute setate, ceea ce este important pentru animalele mari.

Unitatea este, de asemenea, stivuibilă - picioarele de la o unitate sunt așezate deasupra unității de sub ea.

Curățarea TLC-30 este ușoară: ușa cu balamale se ridică, iar piesele de lucru se detașează și alunecă pur și simplu - nu este nevoie de unelte - partea inferioară rămâne goală pentru o curățare în profunzime.

Protejat de aditivii antimicrobieni Biomaster - pentru a reduce riscul de infecție, Brinsea încorporează în timpul producției Biomaster TLC-30 Antimicrobial Protection Biomaster. Biomaster Protection este inclus în plasticul în sine pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor dăunătoare, contribuind astfel la asigurarea unui mediu optim pentru pui. S-a dovedit că reduce rapid creșterea bacteriilor cu până la 99,99%.

La fel ca în cazul tuturor produselor Brinsea, TLC-30 ECO vine cu o garanție GRATUITĂ de 3 ani, sub rezerva înregistrării online.

Dimensiuni externe: 297 x 270 x 275 mm
Greutate: 2100g
Consum maxim de energie (W): 36
Consum tipic de energie (W): 18

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre