Brinsea Hatchery OvaEasy 580 Advance Seria II + OvaEasy Advance Breeding

Cod produs: 580AdvanceHatcher
Marcă: Brinsea
Puncte de recompensă: 424

14 137,20 lei 11 880,00 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 14 137,20 lei

2 saptamani de la comanda

Transport gratuit

incubator profesional pentru crescătorii foarte pretențioși. OvaEasy 580 Advance are toate caracteristicile principale necesare pentru eclozarea cu succes, cu confortul de rotație automată, control digital și capacitatea de a cloci ouă de toate dimensiunile.
Construcție pentru incubator OvaEasy - durabilă și eficientă din punct de vedere energetic
Modelele Ova-Easy au un șasiu din oțel care este rezistent la coroziune datorită părților laterale din polistiren laminat, care asigură o bună izolare termică și suprafețe netede, ușor de curățat. Ușa transparentă cu geam dublu oferă izolație termică și confortul unei vizibilități depline a ouălor și a găinilor eclozate.
Patru ventilatoare care suflă aer într-un flux în jurul camerei de ouă asigură o distribuție mult mai bună a temperaturii decât un ventilator mare. Această abordare, combinată cu un nivel ridicat de izolare, înseamnă că temperatura este distribuită extrem de uniform în întregul incubator, asigurând rezultate uimitoare la eclozare.
Ouăle sunt depozitate în cotlete de ouă detașabile, iar utilizatorul își poate configura incubatorul în funcție de nevoi, selectând puii disponibili. Alunele universale sunt reglabile pentru dimensiunea ouălor de la prepeliță la gâscă și fac parte din echipamentul standard.
Manipularea ouălor - ouăle eclozează în tăvi pe șase etaje. Sunt disponibile capace de reținere pentru a conține în siguranță puii eclozați.
Panoul de control convenabil permite utilizatorului să seteze cu ușurință temperatura, umiditatea (numai versiunea EX), ventilația și rotația. Nivelurile de temperatură și umiditate sunt afișate pe un afișaj digital calibrat pe partea din față a panoului.
Rotația complet automată poate fi oprită de la panoul de control în timpul accesului la ouă sau curățării incubatorului.
Brinsea a încorporat capacitatea de răcire în toate incubatoarele sale de ouă Advance pentru a demonstra rezultate crescute la incubație. Această caracteristică oprește încălzitorul incubatorului și alarma de temperatură scăzută pentru timpul selectat, dar ventilatorul rămâne în funcțiune. La sfârșitul timpului de răcire, incubatorul revine la temperatura normală și alarma este activată automat.

CARACTERISTICI CHEIE DE VACANȚĂ:

 • Fabricat în EUROPA - Marea Britanie (calitate superioară)
 • Usi cu izolatie dubla si plexiglas
 • Rotirea automată a ouălor
 • Ventilatie automata
 • Reglarea automată a răcirii ouălor
 • Alarma pentru incubatie si temperatura camerei
 • 4 ventilatoare
 • Umiditatea nu este setată, se determină prin adăugarea de apă în rezervor. Incubatorul este dotat cu higrometru. Umiditatea este afișată în % pe afișaj.
 • Termometru digital
 • 3 ani garantie (dupa inregistrare pe site-ul Brinsea)

DISPOZITIVE COMBINATE CU OVAEasy Advance BREEDING:

OvaEasy Series II este proiectat să completeze OvaEasy 580 Series II și să ofere un sistem de incubare în mai multe etape de înaltă calitate, de înaltă capacitate. Cu toate acestea, OvaEasy Series II poate funcționa și cu alte incubatoare ca echipamente auxiliare, inclusiv modele OvaEasy mai mici.
Toate modelele noi din seria II dispun de sistemul de control digital Brinsea Advance , care este precis și ușor de utilizat. Temperatura de incubare (în °C sau °F) și umiditatea sunt afișate continuu împreună cu alarma de temperatură și starea de rotație a ouălor. În plus, modelele din seria II includ alarme de temperatură a camerei care avertizează când temperatura ambiantă depășește intervalul optim. Opțiune de achiziție a versiunii Ex cu control automat al umidității!
Mai multe ventilatoare care sufla aer în flux laminar în jurul camerei de ou oferă o distribuție mult mai bună a temperaturii decât un ventilator mare. Această abordare, combinată cu un nivel ridicat de izolare, înseamnă că temperatura este distribuită extrem de uniform în toată camera de ouă, ceea ce asigură un finisaj foarte bun.

Embrionii în curs de dezvoltare au nevoie de condiții diferite față de ouă la începutul incubației, ceea ce poate fi o problemă dacă sunt amestecați cu ouă în fazele anterioare ale incubației.
Cerințele specifice pentru ouă în ultimele 48 de ore de incubație sunt:

 • Rotația ouălor trebuie oprită - mecanismele pot răni puii.
 • Este necesar un nivel mai mare de umiditate decât în etapele anterioare ale incubației. Umiditatea ridicată reduce posibilitatea ca membranele să se usuce și să se solidifice atunci când puiul eclozează
 • Un alt avantaj semnificativ al incubației combinate cu puiet este că tulburarea asociată cu eclozarea nu murdărește și nu infectează alte ouă.

Capacitate maximă de ouă (aproximativ):
Prepeliță - 2976 buc
Fazan - 708 buc
Găini - 576 buc
Rață - 390 buc
Gâscă - 180 buc

Parametrii tehnici ai OvaEasy 580 Advance Series II:
Greutate produs (kg): 43
Dimensiunile produsului inclusiv cablul de alimentare (mm): 1130 x 420 x 800
Consumul de energie tipic (W): 100 W
Consum maxim de energie (W): 200 W

Parametrii tehnici ai canisa OvaEasy Advance:
Greutate produs (kg): 24
Dimensiunile produsului inclusiv cablul de alimentare (mm): 470 x 420 x 800
Consumul de energie tipic (W): 100 W
Consum maxim de energie (W): 200 W

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre