Antrenament BONE Clicker, ton reglabil

Cod produs: SE-57416a

9,54 lei 8,02 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 9,54 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Antrenamentul BONE Clicker este un instrument potrivit pentru antrenamentul câinelui , pisica sau chiar papagalului . Asocierea unui clic cu o recompensă (cum ar fi mângâierea sau un răsfăț) este o metodă de antrenament dovedită și eficientă.


Un mare avantaj al acestui clicker este posibilitatea de a regla semnalul sonor .


Clickerul este echipat cu o curea din nailon .


Cum să înțelegeți funcția clicker-ului de antrenament?


CLIC SAU CUTIE MAGIC


Autorul articolului LB


În zilele noastre, sunt încă întâmpinat cu scepticism și o privire de mirare pentru ce ar putea fi utilă cutia. Prin urmare, aș dori să încerc să rezum motivele de bază pentru utilizarea clicker-ului.    1. Clicker face din prietenul nostru patruped un partener activ la antrenament, nu un individ care ascultă fără tragere de inimă comenzile cu o expresie dureroasă. Da, într-adevăr, câinele nostru cooperează activ cu clickerul, dar nu numai. În același timp, se dezvoltă gândirea câinelui și încrederea în sine. Cu utilizarea corectă a clickerului, animalul va înțelege foarte repede că va fi recompensat pentru activitate și va încerca să demonstreze un astfel de comportament pentru care va primi un clic. Acest lucru va fi apreciat în special de fanii câinii. Unde pot folosi elementele pe care le oferă câinele însuși. De exemplu, ei încearcă să învețe câinele un element. Câinele începe să încerce în mod activ diferite lucruri pe care le cunoaște, iar printre acestea pot apărea și elemente foarte interesante, pe care trebuie doar să le observi și să le repari. Doar un clicker poate ajuta la scoaterea acestor elemente și poate învăța câinele că sunt de dorit. Pentru că succesiunea elementelor individuale prin care câinele încearcă să câștige un clic poate fi foarte rapidă și înainte de a putea spune bine, câinele ne poate înconjura, face un butoi și chiar se poate întoarce în jurul propriei axe.
  2. Clicker-ul poate fi folosit în diverse discipline. Dansul câinilor fără un clicker este greu de imaginat astăzi. Cu toate acestea, această cutie poate fi folosită și pentru antrenamentul de supunere sau agilitate. Acolo unde este un ajutor atunci când exersează zonele, virajele strânse în jurul liniei laterale și o serie de alte lucruri. Chiar și aici, este posibil să marchezi cu precizie un moment anume pentru care câinele va fi recompensat. La urma urmei, înainte de a putea spune, de exemplu, bine, un câine mai lent are timp să alerge jumătate din coborâre și unul foarte rapid aproape tot fasciculul.  3. Acum aș vrea să vă reamintesc un fapt care este adesea uitat în legătură cu clickerul, dar l-aș numi aproape cel mai important. Clicker-ul este un instrument foarte bun pentru manipulatorii mai nervoși și pentru câinii mai sensibili. O să explic imediat. Poate că ți s-a întâmplat în timpul antrenamentului ca câinele să urmeze cursul sau să facă bine un element, dar încet sau cu o greșeală undeva la mijloc și nu ai fost de două ori mai entuziasmat de asta. Cu toate acestea, ai lăudat câinele, dar lauda nu a venit din inimă, iar câinele a recunoscut-o. Această problemă poate fi rezolvată cu ușurință cu un clicker. Dacă ești îngrijorat că nu vei lăuda suficient câinele și va suna mai mult ca și cum o faci doar din obligație. Am dovedit că în acest caz este mai bine să nu spui nimic. Doar faceți clic și recompensați. Dimpotrivă, dacă sunteți entuziast, lăudați corect câinele.  4. Clicker-ul vă permite să vă planificați mai bine antrenamentul. Fiecare element este format din mai multe părți mici, de care este bine să le cunoașteți și să le conectați între ele. Să presupunem că ai cumpărat o farfurie cu frisbee și câinele nici nu vrea să-l ridice în gură, darămite să-l recupereze, darămite să-l prindă în zbor. În primul rând, vom recompensa cel mai mic interes al câinelui pentru un obiect. O privire, un adulmec, o lovitură cu laba sau cu botul. Odată ce simțim că câinelui nu se teme de obiect. Vom eschiva farfuria.


  5. Mai întâi recompensăm încercarea de mușcătură, apoi lăsăm câinele să muște. Dacă câinele este interesat de disc și îl poate ține ferm, nu ar trebui să aibă probleme în a-l aduce dacă aduce alte lucruri. Pe scurt, câinele va începe să înțeleagă că va fi bine dacă își reevaluează părerea despre obiect și se implică activ cu acesta.

  6. Clipul este pur pozitiv. Câinilor le plac laudele și recompensele, iar clicul este un semnal că procedura este corectă și că o recompensă este pe drum.


  7. Nu întrebați cum funcționează, încercați și veți vedea că funcționează. Mult noroc.


Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre