Albume anti-zbura, 500 ml

Cod produs: SE-1302c
Puncte de recompensă: 10

322,60 lei 271,09 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 322,60 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Alba este un insecticid cu efect de mâncare și contact împotriva muștelor care se găsesc în unitățile de producție animală (case de porci, stale de vaci, ferme de păsări) și în alte locuri în care apar adesea muștele. Spray pe muște, are un efect excelent, imediat și de asemenea funcționează permanent timp de 6-8 săptămâni. Datorită atractantului său, este foarte atractiv pentru muștele vitelor și muștele de casă care trăiesc în hambare.Domeniul de aplicare și utilizarea produsului împotriva muștelor Alba:
Alba este un agent de acoperire și pulverizare aplicat punctual pe pereți, stâlpi, pervazuri etc. Preparatul se aplică în locurile în care muștele se odihnesc de obicei. De îndată ce apar primele muște, este necesar să porniți aplicația. Pentru cel mai bun efect posibil, este indicat sa aplicati produsul uniform pe cat mai multe locuri posibil de pe obiectul dat. Pentru un hambar cu o suprafață de 200 m2 sunt necesari 500 ml de Alba.


1. APLICARE A VOLTĂRII
Cel mai simplu mod de a aplica Alba este prin vopsire. Acoperirea realizează o concentrație mai mare a produsului și, datorită acesteia, cea mai bună eficiență. Pasta tartinabila se aplica cu pensula in stare nediluata pe cat mai multe suprafete mici (la 200 m2 din suprafata hambarului, aprox. 60 benzi de cate 10 x 30 cm fiecare) pe pereti, compartimentari intre cutii, stalpi, garduri, canale de lapte etc., în apropierea animalelor (dar în afara accesului lor). Aplicați produsul de preferință acolo unde muștele stau cel mai mult. Trebuie avut grijă să aplicați produsul în formă concentrată pe o suprafață curată și neabsorbantă. Nu aplicați pe pereții murdari sau proaspăt văruiți. În hambare în care nu există suficiente opțiuni de aplicare sau în care nu poate fi tolerată o ușoară decolorare a substratului, se recomandă agățarea a aproximativ 60 de fâșii de carton sau material asemănător vopsite și cel puțin absorbante (dimensiune de aproximativ 20 x 15 cm) deasupra. cutiile din apropierea animalelor (dar și în afara razei acestora).


2. APLICARE SPRAY
O alta posibilitate de aplicare a produsului este prin pulverizare. În aceste scopuri, amestecați 500 ml de preparat Alba în 1 L de apă pe o suprafață de 200 m2 a clădirii și pulverizați-l uniform în cât mai multe locuri din clădire folosind un rucsac sau un pulverizator manual la presiune scăzută, ca și în cazul vopselei.ÎNȘTIINȚARE
Dacă este posibil, aplicați produsul Alba lângă animalele din unitate. Animalele pot rămâne în hambar în timpul aplicării. Cu toate acestea, este necesar să se asigure că animalele nu se apropie de substanța aplicată sau deci nu o poate linsa. Evitați pulverizarea animalelor, precum și supradozajul, dar mai ales subdozarea. Preparatul amestecat cu apa (la pulverizare) trebuie consumat in ziua prepararii. Nu aplicati pe pereti murdari, foarte porosi si absorbanti, umezi sau pe pereti proaspat vopsiti cu var. Repetați tratamentul dacă este necesar; în caz de praf ridicat, acest lucru este necesar la intervale de timp mai scurte. După aplicare, poate apărea o ușoară decolorare a pereților tratați. Curățați bine pulverizatorul după utilizare; de exemplu, Agro Clean®. Pulverizați apa de clătire pe zona tratată anterior.


Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre