Agilitate dublu obstacol variabil pentru iepuri și alte rozătoare - iepurele hop

Cod produs: SE-51315
Puncte de recompensă: 7

241,72 lei 203,13 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 241,72 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

 


Barieră pentru iepuri și alte rozătoare. Este concepută în primul rând pentru antrenarea sportului recent dezvoltat -  rabbit hop  Cu toate acestea, poate fi folosită și ca o barieră de agilitate pentru porcușori de Guineea și alte rozătoare.


 


 înălțime reglabilă la 9 cm, 19 cm, 22,5 cm și 33 cm


 adâncimea maximă de săritură 16 cm
 lățimea săriturii 62 cm
 include două suporturi din lemn și cinci stâlpi din plastic
 se pot seta salturi transversale și verticale


 
Ce este un bunny hop??


Rabbit Hop este o altă disciplină sportivă care poate fi practicată cu animale (după modelul cooperării cu caii și câinii).  Un iepure aleargă, condus de un om în ham. Omul aleargă pe lângă obstacolele peste care sare iepurele.  Iepurii pot concura în 4 discipline - sărituri în linie dreaptă, sărituri peste obstacole, sărituri în lungime, sărituri în înălțime


 


Iepurii se bucură foarte mult de ea și, desigur, și stăpânii lor.  De la 1.4.2012 este posibilă organizarea de concursuri oficiale de sărituri cu iepurașul.


 


Cum înveți un iepure să sară?  • Cei mai mulți iepuri pot fi învățați să țopăie, dar dacă nu vor, nu trebuie să-i forțați - Cel mai bun mod de a-i învăța pe iepurii tineri este de a avea o cursă cu scândură, deoarece pot fi învățați să țopăie pe scândură în mod natural.

  • Când iepurele este puțin mai mare, poate începe să învețe să alerge "liber" pe o lesă specială pentru iepuri sau pisici, sub forma unui fel de ham (adică nu pe zgarda propriu-zisă, ci pe o zgardă conectată la cureaua de la piept).

  • Fiecare iepure ar trebui să aibă propriul ham care să nu fie mirosit de un alt iepure.

  • Iepurele trebuie să se simtă relaxat în lesă, fără să se agite sau să se sperie. Nu trageți lesa spre o anumită țintă și nu ridicați lesa la înălțime.

  • În fața obstacolului, indicați-i iepurelui că trebuie să sară. De exemplu, ridicându-l în brațe peste obstacol de mai multe ori. Dacă sare peste obstacol de unul singur, ar trebui să fie lăudat.

  • Dacă iepurele este obosit, lăsați-l să se odihnească. Alternativ, dați-i de băut sau amânați antrenamentul până a doua zi.

  • Iepurii nu ar trebui să fie săriți pe vreme foarte caldă sau, dimpotrivă, iarna. De asemenea, ar trebui evitată săriturile în cazul iepurilor femele care alăptează sau care au fost admise.

  • Nu exagerați cu antrenamentul, iepurele trebuie să se bucure de sărituri. Nu suprasolicitați iepurii tineri, aceștia nu trebuie să sară prea sus sau prea des.

  • Înarmați-vă cu răbdare și fiți calm în timpul antrenamentului. Succesul va veni în decurs de 3 luni pentru iepurii care au aptitudini pentru sărituri.

 


 


 


Zdroj: http://hobby.idnes.cz


Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre