Set DUO RF pentru instalare gard electric până la 400 m

Cod produs: FE-8058
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 42

1 391,00 lei 1 168,91 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 391,00 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Set complet potrivit pentru garduri de până la 15 km.
Datorită acestui gard electric, veți defini o zonă sigură în care animalele se pot mișca liber sau le veți împiedica să intre în anumite zone nedorite.  
Baza setului este sursa de alimentare combinată pentru generatorul de garduri electrice fencee power DUO RF PDX20. Funcționalitatea sa este potrivită atât pentru animalele mai mult sau mai puțin sensibile, cum ar fi caii, bovinele, ovinele, caprinele, păsările de curte, cât și ca protecție împotriva vânatului.

pentru a defini o zonă cu o circumferință de până la 400 m
înălțimea gardului până la 136 cm

Comanda de la distanță a generatorului poate fi utilizată pe o rază de până la 10 km pe teren normal și în zone construite. Pe de altă parte, în zonele dificile, de exemplu pe teren accidentat, raza de acțiune este mai mică, iar în zonele deschise poate fi chiar mai mare. Pentru a îmbunătăți transmiterea semnalului între generator și telecomandă, se poate utiliza o antenă externă (a se vedea accesoriile).

Până la șase generatoare diferite pot fi controlate cu o singură telecomandă.
Un generator poate fi controlat de până la trei telecomenzi.

Transmiterea semnalului de la distanță prin intermediul tehnologiei RF (radiofrecvență) este unică în lume. Acest lucru înseamnă că NU mai aveți nevoie de o cartelă SIM! Trebuie doar să instalați generatorul, să îl conectați la rețea și sunteți gata de funcționare. 
Puteți utiliza generatoarele de garduri oriunde pe pășune. Dacă aveți o problemă în padoc, nu trebuie să mergeți nicăieri. Trebuie doar să apăsați butonul de pe telecomandă pentru a opri generatorul, să remediați defecțiunea și să îl porniți din nou. Chiar și verificarea unui gard de la distanță nu este o problemă. Telecomanda vă spune imediat acest lucru:

tensiunea de pe gard a scăzut sub valoarea setată, de exemplu, firul s-a rupt, o creangă a căzut pe fire sau există iarbă înaltă,
tensiunea bateriei a scăzut sub 12 V,
semnalul a fost pierdut, de exemplu, prin deconectarea generatorului, deteriorarea antenei sau din alte motive.

Alimentarea cu energie electrică este disponibilă de la un adaptor de rețea (230 V) sau de la o baterie standard (12 V), care poate fi utilizată și ca sursă de alimentare de rezervă.
Designul compact și modern al gardului cu întrerupător și cea mai recentă tehnologie cu microprocesor din interior oferă o soluție practică și permite o instalare ușoară. Luminile LED și BARGRAF de pe partea frontală a generatorului afișează funcționarea sursei de alimentare, măsoară tensiunea de pe gard și indică, de asemenea, orice defecțiuni ale gardului. Optimizarea automată a funcționării, posibilitatea de comutare a puterii și consumul foarte redus sunt alte avantaje ale acestui generator.
Practic, mobil, ușor de utilizat. 

generator fencee power DUO RF PDX20 cu telecomandă
1x fir ø 3 mm, oțel inoxidabil 3 x 0,20 mm + cupru 3 x 0,25 mm - lungime 400 m
15x stâlp 156 cm, 11x ochiuri
1x tija de împământare 100 cm
1x panou de avertizare
instrucțiuni de utilizare

 

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre