Pernă de încălzire pentru vas cu apă 24 cm THERMODOG 3143102 TH200

Cod produs: SE-52418c
Puncte de recompensă: 6

195,60 lei 164,37 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 195,60 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Placa de incalzire pentru vas de apa THERMODOG 3143102 TH200

Tampă încălzită pentru vasul cu apă , din plastic,   ø 24 cm , împotriva înghețului apei,   19 W / 230 V , cu limitator de temperatura STB 50 ,   cablu 1,5 m , IP X4 .   Dacă apa de băut a animalului tău de companie îngheață în mod constant afară, atunci avem o soluție excelentă pentru tine. Covoraș de plastic sub vasul cu apă   protejează apa de îngheț   și asigură, de asemenea, o temperatură confortabilă de hrănire. Placa de incalzire are un consum foarte mic de energie   și   consum redus.   Există un covoraș de plastic pentru vasul cu apă   echipat cu limitator de temperatură de siguranță STB 50   si protectie impotriva stropirii cu apa clasa IP X4.   Deci îl puteți folosi atât în interior, cât și în exterior   si spatii exterioare.   Pad-ul este   fabricat din plastic foarte rezistent si durabil.

Pentru cine este potrivită placa de încălzire?

Placa de încălzire este   potrivit pentru boluri pentru câini și pisici împotriva înghețului apei de băut . Cu toate acestea, nu este vorba doar de prevenirea înghețului apei potabile. Securitate   acces la apă preîncălzită   pentru animale în lunile reci   contribuie la o sănătate bună   și starea animalelor, în special are un efect semnificativ asupra dezvoltării corecte a puietului.


Dimensiunile și materialul padului

Padul încălzit pentru vasul cu apă are   diametru 24 cm . Se face   fabricat din plastic foarte rezistent , adică   încălzit printr-o folie de încălzire integrată . (Borul nu este inclus in pachet).

THERMODOG TH


Sursa de alimentare cu placa de incalzire

Pernă de încălzire   este alimentat direct de la rețea   la 230 V,   lungimea cablului de alimentare este de 1,5 m. Padul încălzit are o foarte   consum redus de energie de 19 W și datorită acestui lucru   consum redus   il poti folosi in sezonul rece   utilizați continuu pe tot parcursul zilei . Există un covoraș de plastic pentru vasul cu apă   echipat cu limitator de temperatură de siguranță STB 50   si asigura   izolație pentru o mai bună disipare a căldurii în sus. În plus, covorașul are și protecție împotriva stropilor de clasa IP X4.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre