Așternut pentru pisici și dihoriți ASAN Cat Pure 10 l

Cod produs: SE-55004
Puncte de recompensă: 1

40,21 lei 33,79 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 40,21 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Așternut din celuloză organică pentru pisici și dihoriți ASAN este un nisip foarte absorbant și fără praf pentru toaletele pisicilor. Așternutul unic pentru pisici ASAN absoarbe foarte bine mirosurile și lichidele și reduce formarea de bacterii și mucegai. Așternutul pentru pisici Asan este 100% degradabil și poate fi pur și simplu aruncat în toaletă sau compostat.

  • 99% fără praf și alergeni din aer - potrivit pentru persoanele care suferă de alergii și astm

  • absoarbe mirosurile și reduce dezvoltarea bacteriilor

  • păstrează litiera pisicii uscată și curată

  • gunoi ecologic 100% degradabil

  • neperfumat, foarte ușor

  • disponibil în pachet de 10 l sau pachet familial de 45 l

  • pachet de 10 l (pentru o pisică timp de aprox. 35 de zile)

  • greutatea ambalajului 10 l - 2,2 kg

Lenjeria de pat Asan este sigură pentru animalele de companie și pentru membrii gospodăriei. Confirmat de ÚSKVBL.


Instrucțiuni de utilizare:
1) Umpleți litiera pisicii cu un strat de nisip de cel puțin 4 cm înălțime și întindeți-l uniform pe fundul cutiei. Atunci când se trece de la litiera originală la litiera Asan, este de preferat să se pună inițial o mică parte din litiera folosită anterior peste litiera Asan pentru a se obișnui cu noul material.


2) Odată ce o parte substanțială a litierei este murdară, înlocuiți conținutul toaletei cu unul curat.


Se aruncă la toaletă sau se compostează. Timpul de consum al gunoiului este proporțional cu dimensiunea toaletei și cu numărul și vârsta animalelor deținute. Pentru o pisică adultă de talie medie, în funcție de circumstanțe, litiera va rezista în litieră cel puțin 1 săptămână


 Cum să alegi litiera potrivită pentru pisica dvs.?


În primul rând, desigur, este important să alegeți o toaletă potrivită pentru pisici. O litieră pentru pisici poate fi achiziționată deschisă, închisă, cu clapetă sau cu filtru. De asemenea, este necesar să obțineți o lingură de gunoi la îndemână pentru litieră, dacă aceasta nu este deja inclusă în litiera pisicii.


Există mai multe tipuri de nisip pentru pisici din care puteți alege. Pietre naturale, silicați, lemn, celuloză, litieră cu sau fără aglomerare.


Paturile de bentonită sunt paturi clasice de origine naturală, de piatră. Acestea sunt disponibile cu sau fără aglomerare. În cazul litierelor cu aglomerare, este avantajos faptul că doar partea murdară a litierei este îndepărtată din litiera pisicii. Acest lucru face ca litiera să dureze mai mult timp. Așternutul neaglomerat este puțin mai ieftin, dar se consumă mai mult. Gama noastră include, de exemplu, litiera pentru pisici și rozătoare MICI sau litiera cu aglomerare Borcat.


Așternutul din silicat este fabricat din granule, care absoarbe excelent mirosurile și urina, este lipsit de praf și previne formarea de bacterii și mucegai. Gama de prețuri a acestor litiere este ușor mai mare decât cea a litierelor convenționale din bentonită. Cu toate acestea, unele pisici pot respinge această litieră. Vă putem recomanda litiera Catwill cu silicat din oferta noastră.


Nisipul de lemn este un gunoi ecologic care nu se aglomerează și nu se strânge și are avantajul de a putea fi aruncat în toaletă. Deoarece este ușor de împrăștiat din litiera pisicii datorită ușurinței sale, este recomandabil să obțineți un covoraș în fața toaletei pisicii. Este posibil ca unele pisici să refuze această litieră.


Așternutul din celuloză este un așternut ecologic, fabricat din materiale reciclate care nu poluează mediul înconjurător. Absorb umezeala și mirosurile, previn bacteriile și mucegaiul, durează mult timp și nu sunt parfumate. Pentru că sunt ușor de împrăștiat din litiera pisicii datorită ușurinței lor, este indicat să vă procurați un covoraș pentru pisici înainte de toaleta pisicii. Unele pisici pot refuza această litieră. Un produs de foarte bună calitate pe care îl putem recomanda este litiera ASAN Cat pentru pisici și dihori, sau o variantă pentru alte animale de companie

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre