Sistem de alimentare pentru iepuri - piesă de capăt, dispozitiv de închidere

Cod produs: SE-51436

1,59 lei 1,34 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1,59 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Piesa de capăt pentru sistemul de adăpare a iepurilor - acesta este un dop pentru furtunul de alimentare cu apă sau orice altă piesă de legătură.


 
Sistemul de adăpare a iepurilor este o combinație de mai multe componente individuale conectate printr-un furtun, care sunt asamblate în funcție de nevoile specifice creșterii. La baza fiecărui astfel de ansamblu se află un rezervor de apă, o piesă de legătură între rezervor și furtun, un furtun de legătură și un adăpător. Este necesar să se plaseze rezervorul de apă într-o poziție ridicată (de exemplu, pe acoperișul adăpostului de iepuri), astfel încât să se formeze o presiune scăzută în furtunul de apă. Astfel, se asigură că apa va curge în adăpătorul situat în țarcul animalului.


Rezervorul poate fi completat în mod regulat cu apă sau poate fi conectat direct la rețeaua de alimentare cu apă prin intermediul unui furtun de 3/4". În acest caz, în rezervor trebuie instalată o supapă flotantă pentru a menține un nivel constant al apei și pentru a preveni revărsarea sau golirea completă a rezervorului.


 


Alte componente ale sistemului de alimentare sunt diferite tipuri de racorduri care trebuie selectate în funcție de nevoile specifice ale sistemului de distribuție a apei. Acestea sunt racorduri drepte, dreptunghiulare, în formă de T sau în formă de X. În funcție de posibilitatea de fixare a racordului de capăt, se poate alege un racord cu arc, care este potrivit pentru a fi fixat pe grilaje, sau un racord cu șurub, care poate fi înșurubat în lemn, de exemplu.


 


Pentru a vă face o idee mai bună despre componentele sistemului de hrănire și despre numărul de componente necesare pentru creșterea animalelor, este recomandabil să faceți o schiță a grajdurilor, dispunerea și amplasarea acestora și apoi să trasați în ea componentele necesare.Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre