Set gard electric cu plasă de protecție împotriva lupilor, râșilor - sursă RF 8 J - Gateway WiFi - plasă 50 m

Cod produs: FE-8102
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 115

3 835,91 lei 3 223,45 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 3 835,91 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Set de gard electric inteligent cu generator RF și dispozitiv central FENCE WiFi GATEWAY GW100, care permite conectarea instantanee a dispozitivului la cloud-ul gardului și controlul de la distanță cu un telefon mobil, o tabletă sau un computer.
Generator de gard electric
Puternicul generator combinat fencee energy DUO RF EDX80, cu o putere de 8 J, este potrivit pentru garduri lungi, cu lungimi de instalare de până la 80 km, unde sunt necesare performanță și eficiență maximă. Generatorul este universal aplicabil pentru aproape toate speciile de animale, cum ar fi caii, oile, vitele, porcii sau caprele. De asemenea, poate fi folosită pentru a proteja terenurile sau culturile de animalele din pădure, de mistreți sau de dăunători precum vidrele, jderii și castorii. Este, de asemenea, potrivit pentru tineret datorită clemei sale galbene cu ieșire redusă. Acesta poate fi atașat la rândul de jos al sârmei de gard sau la un al doilea gard unde sunt prezente animale mai mici sau pui.
Unitate centrală și de control
Unitatea centrală și de control FENCE WiFi GATEWAY GW100 este inclusă în setul de gard electric. Cu ajutorul acestuia, conectați dispozitivele la fencee Cloud și folosiți aplicația gratuită pentru Android și iOS pentru a controla dispozitivele împerecheate practic de oriunde din lume, în funcție doar de conexiunea la internet. Controlați până la 12 dispozitive RF prin intermediul unui singur gateway WiFi central. Nu sunt necesare taxe de înregistrare sau cartele SIM pentru funcționare. Fără cheltuieli suplimentare, minimizând costurile de operare a gardului electric inteligent. Prin intermediul Cloud Generators nu doar controlați, ci și monitorizați cu ajutorul unor notificări care apar instantaneu pe telefon sau pe e-mail.

Aplicații Android pentru descărcare în Google Play
Aplicații Apple iOS pentru descărcare în App Store 

Cu sistemul inteligent, aveți vizibilitate maximă asupra gardului electric în orice moment și de oriunde. Puteți opri, controla și monitoriza echipamentul de la distanță. În cazul unei probleme, veți primi imediat o alarmă pe telefon și pe e-mail. Citiți toate avantajele și caracteristicile împrejmuirii electrice cu aplicația fencee Cloud în articolul nostru.
Dispozitiv de monitorizare ca și CADOU
În set veți găsi, de asemenea, monitorul MX10. Atunci când este conectat la gardul electric, acesta măsoară valoarea tensiunii și trimite o alertă către Gateway dacă aceasta scade sub valoarea stabilită. Acest lucru declanșează o alarmă online privind o problemă la gard. Monitorul MX10 cuplat poate fi controlat de la distanță cu ajutorul unei aplicații mobile. Monitoarele de control au mai multe metode de instalare, dacă doriți să aflați mai multe, citiți articolul despre diferitele cablaje ale monitoarelor de control. 
Antenă RF de bază și externă
Dispozitivele RF inteligente din setul complet sunt dotate cu o antenă de bază care permite o rază de comunicare de 10 km. Dacă aveți nevoie să îmbunătățiți calitatea semnalului și raza de transmisie, profitați de opțiunea de a instala o antenă externă pentru a crește raza de acțiune până la 30 km. Citiți mai multe despre instalarea antenelor externe în articolul nostru.
Alimentarea combinată cu energie electrică
Generatoarele RF fencee RF pot fi alimentate cu un adaptor de rețea de 230 V sau cu o baterie standard de mașină. Acesta poate fi utilizat și ca sursă de alimentare de rezervă în cazul unei pene de curent sau al unei pene de curent. Centrala FENCE WiFi GATEWAY GW100 este alimentată în mod standard de un adaptor de rețea de 230 V. În cazul unei pene de curent, aceasta este echipată cu o sursă de alimentare de rezervă care furnizează energie electrică timp de până la 12 ore. 
Dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la alegerea setului potrivit sau a altor accesorii, nu ezitați să contactați departamentul nostru tehnic, vom fi bucuroși să vă ajutăm.
Conținutul pachetului: 

generator fencee energy DUO RF EDX80
dispozitiv de control central FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ GRATUIT - Dispozitiv de monitorizare Monitor MX10

Generatorul DUO RF EDX80 se livrează cu: 

1× adaptor de alimentare 14 V / 2 A
1× antenă RF de bază
1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu de baterie pentru conectarea energiei DUO RF la baterie
1× panou de avertizare
instrucțiuni de utilizare

Împreună cu setul, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.
FENCE WiFi GATEWAY GW100 se livrează cu:

1× antenă standard RF 
1× adaptor de alimentare 14 VDC
1× alimentare de rezervă cu baterii de 9,6 V
2× șuruburi și dibluri pentru instalare
instrucțiuni de utilizare

Greutatea setului complet: 12,9 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre