Set de gard electric pentru păsări de curte - protecție împotriva vulpii, jderului, pisicii - sursă DUO - plasă 50 m, 112 cm

Cod produs: FE-8324
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 44

1 460,24 lei 1 227,09 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 1 460,24 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Transport gratuit
Setul este ușor de asamblat, fiind potrivit pentru păsări de curte, gâște, rațe, curcani, găini. Cu ajutorul plasei mobile practice puteți defini rapid un spațiu sigur pentru animalele dvs. sau le puteți împiedica accesul la zonele selectate. Protejează găinile de atacul prădătorilor, cum ar fi marțafoi, vulpi sau pisici.
Generator cu putere combinată pentru garduri de 230/12 V DUO PD10 
Baza setului este cel mai popular generator electric pentru garduri cu alimentare combinată de 230 V de la rețea sau baterie auto de 12 V. Sursa de alimentare cu întrerupător pe partea frontală și cea mai recentă tehnologie cu microprocesor în interior. Luminile barometrice cu LED afișează clar funcționarea sursei de alimentare, măsoară tensiunea și indică, de asemenea, orice defecțiune la gardul electric. Posibilitatea de a comuta puterea între jumătate și putere maximă, prin intermediul unui buton de pornire sau consumul foarte redus sunt alte câteva dintre avantajele acestui generator.
generator combinat fencee power DUO PD10
Plasă de gard electric pentru păsări de curte cu pini pentru fixare
Plasa electrică conductivă pentru pui previne în mod fiabil evadarea găinilor și, de asemenea, protejează păsările de curte de atacul prădătorilor, cum ar fi marțafoi, vulpi sau pisici. Plasa conductivă permite un perimetru de până la 50 m și este potrivită și pentru rasele mari de păsări de curte, datorită înălțimii de 112 cm a gardului.
Setul include, de asemenea, 6 ace de plastic pentru ancorarea plasei electrice. Lungimea știftului este de aproximativ 19 cm. Stabilizează rândul inferior al plasei.
Tester de diode de 12 Kv cu împământare
Tester de diode de înaltă calitate pentru gard electric cu împământare. Cu 8 diode pentru măsurarea tensiunilor de la 2 la 12 kV. Verificarea rapidă și ușoară a tensiunii în rețeaua electrică. Pivot de legare la pământ din oțel inoxidabil cu cablu lung de 100 cm. Nu necesită baterii.
Simplicitate și relocarea ușoară a carcasei mobile.
Setul complet de penare de rețea electrică este foarte simplu de montat și de mutat. Nu sunt necesare unelte pentru a construi incinta mobilă cu plasă electrică. Setul include, de asemenea, o tijă de împământare și un cablu de înaltă tensiune.
Conținutul pachetului: 

Generator combinat de putere de gardă DUO PD10
1× cablu de oțel de înaltă tensiune de 10 m, ∅ 1,6 mm 
1× plasă pentru păsări de curte, 16 bare, 50 m, înălțime 112 cm, portocaliu
1× tester pentru garduri electrice, diodă de 12 kV, cu împământare
6× știfturi de plastic pentru ancorarea plasei
1× tijă de legare la pământ de 75 cm

Inclus în pachetul generator: 

1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m.
1× cablu de împământare de 150 cm (de la ochi la ochi)
1× cablu de conectare 100 cm (ochi la ochi)
1× cablu pentru baterie fencee DUO 1,7 m
2× șuruburi și dibluri pentru instalare
1× placă de avertizare
1× instrucțiuni de utilizare

Împreună cu setul complet vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 200 mm pentru montarea ușoară a generatorului pe perete.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre