Generator gard electric fencee mini DUO MD10

Cod produs: FE-1110
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 12

389,24 lei 327,09 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 389,24 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Noua serie de generatoare fencee mini DUO MD beneficiază de sursă de alimentare combinată pentru utilizare universală oriunde. Sursa de alimentare a gardului de 1 J poate fi alimentată de la un adaptor de rețea sau de la o baterie auto de 12 V. Sursa de alimentare pentru garduri, de mici dimensiuni și cu utilizare universală, este potrivită și pentru garduri electrice mobile cu lungimi de instalare de până la 9 km.
Gardul electric mini DUO MD10 este cel mai adesea potrivit pentru: câini, păsări de curte, cai, cocostârci și vidre
Generatorul fiabil reprezintă o soluție potrivită pentru împrejmuirea sigură a cailor și mânjilor. Sursa de alimentare combinată și dimensiunile reduse ale sursei de alimentare o fac o combinație ideală pentru utilizarea în spațiile mobile temporare și în padocuri. De asemenea, se aplică atunci când pisicile, iepurii, câinii sau păsările de curte au nevoie de o incintă protejată. Nu în ultimul rând, acest gard este de mare ajutor în lupta împotriva dăunătorilor, cum ar fi jderii și vidrele, castorii sau cocostârcii. Este un gard adecvat pentru securitatea electrică a iazurilor de reproducere a crapilor și a sturionilor. Sursa de împrejmuire este potrivită pentru protecția culturilor împotriva animalelor din pădure sau, de asemenea, pentru a proteja o podgorie împotriva căprioarelor.
Beneficiile și caracteristicile gardului gard electric fencee
Generatorul mini DUO MD10 este un dispozitiv modern, cu tehnologie cu microprocesor în interior, care controlează funcționarea și ajustează producția optimă a sursei de alimentare a gardului. Carcasa de calitate a generatorului este rezistentă la intemperii, ploaie și UV. 

Funcția Power Save (economisire a energiei) vă permite să comutați puterea generatorului într-un mod mai lent printr-o apăsare lungă a butonului ON/OFF, în care intervalul dintre impulsuri este de aproximativ două ori mai lung. Trecerea la modul de economisire a energiei economisește semnificativ energia bateriei. Generatorul poate alimenta gardul timp de 50 până la 55 de zile cu o singură încărcare a bateriei.
LED-ul BrightLight de pe partea frontală a generatorului semnalizează funcționarea dispozitivului în trei culori:Albastrul indică funcționarea dispozitivului și semnalizează intermitent în intervalul impulsurilor individuale.

Culoarea violet indică funcționarea modului de economisire a energiei, timp prelungit între impulsuri.

Roșu avertizează în cazul unei condiții de eroare (de exemplu, tensiunea bateriei scade sub 12 V, tensiunea de gard scade sub 2,5 kV).


Tehnologia Smart Control, consumul redus de energie și multe alte beneficii și caracteristici ale generatorului fencee mini DUO MD.

Pachetul conține:


generator fencee 
adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
cablu pentru baterie fencee DUO 1,7 m
panou de avertizare 
instrucțiuni de utilizare

Vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 80 mm pentru o montare ușoară a generatorului pe perete.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre