Generator gard electric fencee mini DUO MD06

Cod produs: FE-1106
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 11

367,60 lei 308,91 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 367,60 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Noua gamă de generatoare fiabile fencee mini DUO MD beneficiază de alimentare combinată pentru utilizare universală în orice locație. Sursa de alimentare a gardului de 0,6 J poate fi alimentată de la un adaptor de rețea de 230 V sau de la o baterie de mașină de 12 V. Sursa de alimentare pentru garduri, de dimensiuni mici și cu utilizare universală, este potrivită pentru diferite tipuri de garduri electrice și garduri mobile. Lungime maximă de instalare de 7 km în condiții ideale, fără iarbă înaltă.
Gardul electric mini DUO MD06 este conceput special pentru: câini, pisici, iepuri și împotriva prădătorilor mici
Generatorul ușor, cu putere redusă, poate fi utilizat ca sursă de baterii pentru gardul electric. Este soluția ideală pentru delimitarea spațiului pentru animale de companie și cai. Alimentarea cu baterii face ca gardul să fie potrivit pentru utilizarea în gardurile electrice temporare și în padocuri.  Sursa este, de asemenea, potrivită pentru a proteja cotețele și locuințele găinilor de prădători precum jderul, vulpea, șobolanul și pisica. Acesta poate fi utilizat pentru a proteja iazurile de reproducere îndepărtate, dar și cele domestice cu sturioni, crapi sau poate lini.
Caracteristici și beneficii ale gardului gard electric fencee
Generatorul mini DUO MD10 este un dispozitiv modern cu tehnologie cu microprocesor care controlează funcționarea și reglează puterea optimă de ieșire a sursei de gard electric. Carcasa generatorului, realizată din plastic de înaltă calitate, este rezistentă la intemperii, ploaie și UV. 
- Funcția Power Save (economisire a energiei) vă permite să comutați puterea generatorului într-un mod mai lent printr-o apăsare lungă a butonului ON/OFF, în care intervalul dintre impulsuri este de aproximativ două ori mai lung. Trecerea la modul de economisire a energiei economisește semnificativ energia bateriei. Astfel, generatorul poate alimenta gardul timp de 50 până la 55 de zile cu o singură încărcare a bateriei.
- Lumina LED BrightLight de pe partea din față a generatorului indică funcționarea dispozitivului în trei culori:

Albastrul indică funcționarea dispozitivului și semnalizează intermitent în intervalul impulsurilor individuale.

Culoarea violet indică funcționarea modului de economisire a energiei, timp prelungit între impulsuri.

Roșu avertizează în cazul unei condiții de eroare (de exemplu, tensiunea bateriei scade sub 12 V, tensiunea de gard scade sub 2,5 kV).


Tehnologie SafeShock, consum redus de energie, buton ON/OFF și multe alte beneficii și caracteristici ale generatorului fencee mini DUO MD.

Pachetul conține:


generator fencee 
adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
cablu pentru baterie fencee DUO 1,7 m
panou de avertizare 
instrucțiuni de utilizare

Vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 80 mm pentru o montare ușoară a generatorului pe perete.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre