Telecomandă pentru generatoare RF energy DUO RF EDX și power DUO RF PDX

Cod produs: FE-2399
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 13

432,51 lei 363,45 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 432,51 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Principalul avantaj al acestui noi telecomenzi este capacitatea de a controla ambele game de modele ale surselor noastre inteligente de garduri electrice RF. Aceasta poate controla atât generatoarele  fencee energy DUO RF EDX, cât și generatoarele fencee power DUO RF PDX. Un alt avantaj este ecranul retroiluminat, care vă permite să vedeți foarte clar toate valorile importante chiar și în lumina directă a soarelui. 
Datorită tehnologiei îmbunătățite de comunicare cu generatoarele RF inteligente, consumul de baterie este mai mare atunci când se utilizează telecomanda în mod continuu. O recomandare pentru o durată de viață mai lungă a bateriei este să opriți regulat telecomanda atunci când nu o utilizați. 
Generatorul poate fi controlat de la distanță de până la 10 km pe teren normal și în zone construite. Pe teren dificil, de exemplu, teren accidentat, raza de acțiune este mai scurtă, în timp ce în câmp deschis poate fi mai mare. Pentru a îmbunătăți transmisia semnalului între generator și controler, utilizați o antenă externă pentru a crește raza de acțiune până la 30 km.
Transmiterea semnalelor prin intermediul tehnologiei RF (frecvențe radio) gratuite. Acest lucru înseamnă că nu aveți nevoie de o cartelă SIM! Acest lucru nu generează costuri suplimentare pentru operarea dispozitivului. Odată conectat la aplicația fencee Cloud, puteți controla generatoarele cu telefonul mobil sau din interfața web, de oriunde și oricând doriți. 
Caracteristici:

1 telecomandă pentru 6 generatoare
3 telecomenzi pentru 1 generator
Raza de acțiune cu antena de bază până la 10 km
Raza de acțiune cu antenă externă de până la 30 km
ecran clar cu iluminare din spate
mesaje de eroare

Generatorul trimite mesaje de eroare care sunt afișate pe telecomandă, de exemplu:

Tensiunea de pe gard a scăzut sub nivelul stabilit (în mod normal, 3 kV), adică gardul a fost încărcat (de exemplu, creșterea ierbii, crengi căzute, ...).
Raportarea stării de tensiune a bateriei atunci când tensiunea scade sub 12 V
Raportarea pierderii semnalului, care poate fi cauzată, de exemplu, de declanșarea generatorului sau de alte legi ale fizicii

Conținutul pachetului:

telecomandă
instrucțiuni
1 × baterie CR 2
1 × șnur pentru agățat la gât 

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre