Ansamblu pentru pisici, pentru perete, suport de zgâriat pisici, 150 cm, natural

Cod produs: SE-58058a
Puncte de recompensă: 11

376,67 lei 316,53 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 376,67 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Acest suport pentru pisici se caracterizează prin designul său îngust și sofisticat. Este un loc de odihnă și un punct de zgâriere în același timp, iar pisica dvs. va avea locul perfect pentru a se cățăra, a se odihni și a se juca. Datorită montării pe perete, nu ocupă aproape deloc spațiu și se potrivește chiar și în spații mai mici. Fiecare loc de odihnă are o pernă detașabilă, astfel încât este mai ușor de întreținut. Placa, care este acoperită cu fibră de sisal, acționează ca un punct de zgâriere.


  • suprafață de culcare cu pernă bej detașabilă și stâlp de zgâriere

  • placă din fibre de sisal

  • pentru montare pe perete - piesele pentru ancorarea pe perete sunt incluse

  • capacitate maximă de încărcare 4,5 kg

  • Material: placă mdf

  • Înălțime150 cm

Ansamblul pentru pisici conține:


  • 3 x zonă de culcare cu perne detașabile 40 x 25 cm

  • 2 plăci 30 x 20 cm

  • placă din fibre de sisal

Vă rugăm să rețineți: utilizați materialul de montare adecvat în funcție de structura peretelui. Verificați periodic modul de fixare.


Suportul de zgâriat pentru pisici este un loc potrivit pentru ca pisica dumneavoastră să se joace și să se odihnească. Dacă nu doriți ca pisica dvs. să își ascută ghearele în locuri nepotrivite și să se frece de mobilă și dacă doriți să îi oferiți pisicii dvs. un fundal și un loc de odihnă sigur și liniștit, este ideal să achiziționați un astfel de suport sau o casă pentru pisici. Un suport pentru zgâriat este, de asemenea, un loc în care pisica dvs. se poate juca în siguranță, fără să vă distrugă mobila. Există o gamă variată de căsuțe pentru pisici și stâlpi pentru zgâriat, de la cele mai mici la cele mai mari, care pot fi ancorate de tavan sau de perete. Pisica dvs. va iubi cu siguranță imediat un astfel de punct de zgâriere.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre