Sistem de adăpare pentru iepuri - furtun de 9 mm, 10 m

Cod produs: SE-51426
Puncte de recompensă: 2

81,79 lei 68,73 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 81,79 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Furtun cu diametrul de 9 mm pentru asamblarea unui sistem de adăpare a iepurilor. Acesta este utilizat pentru a conecta părțile individuale ale sistemului și pentru a distribui apa din rezervor în boxele individuale ale iepurașului

 
Sistemul de adăpare a iepurilor este o combinație de mai multe componente individuale conectate printr-un furtun, care sunt asamblate în funcție de nevoile specifice creșterii. La baza fiecărui astfel de ansamblu se află un rezervor de apă, o piesă de legătură între rezervor și furtun, un furtun de legătură și un adăpător. Este necesar să se plaseze rezervorul de apă într-o poziție ridicată (de exemplu, pe acoperișul adăpostului de iepuri), astfel încât să se formeze o presiune scăzută în furtunul de apă. Astfel, se asigură că apa va curge în adăpătorul din țarcul animalului.


Rezervorul poate fi completat în mod regulat cu apă sau poate fi conectat direct la rețeaua de alimentare cu apă prin intermediul unui furtun de 3/4". În acest caz, în rezervor trebuie instalată o supapă flotantă pentru a menține un nivel constant al apei și pentru a preveni revărsarea sau golirea completă a rezervorului.


 


Alte componente ale sistemului de alimentare sunt diferite tipuri de racorduri care trebuie selectate în funcție de nevoile specifice ale sistemului de distribuție a apei. Acestea sunt racorduri drepte, dreptunghiulare, în formă de T sau în formă de X. În funcție de posibilitatea de fixare a racordului de capăt, se poate alege un racord cu arc, care este potrivit pentru a fi fixat pe grilaje, sau un racord cu șurub, care poate fi înșurubat în lemn, de exemplu.


Pentru a vă face o idee mai bună despre componentele sistemului de alimentare și despre numărul de componente necesare pentru creșterea dvs., este recomandabil să faceți o schiță a boxelor, a dispunerii și a amplasării acestora și apoi să introduceți în ea componentele necesare.
 


 

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre