Set gard electric împotriva dăunătorilor - vidre, jderi, iepuri, ratoni - sursă DUO - cablu de 100 m

Cod produs: FE-8155
Marcă: VNT electronics s.r.o.
Puncte de recompensă: 16

529,87 lei 445,27 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 529,87 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Setul complet de gard electric este prevăzut cu toate echipamentele necesare pentru a construi un gard mic. Gardul este conceput pentru a proteja grădinile, iazurile și iazurile de reproducere, cotețele de pui, adăposturile de iepuri de dăunători nedoriți, cum ar fi vidrele, jderii, vulpile, pisicile sau chiar iepurii.
Întregul set de gard electric este foarte discret datorită cablului verde și a stâlpilor verzi mai scurți. Gardul electric este o soluție rapidă și eficientă pentru a combate dăunătorii care încearcă să pătrundă pe proprietatea dumneavoastră sau în cotețele de pui. Cu acest kit, veți descuraja în mod eficient jderii și alți prădători să vă viziteze spațiile. Vă veți proteja casa de daune și de dăunători. 
Gardul este alimentat de un generator mic și eficient fencee mini DUO MD03, cu o putere de ieșire de 0,3 J. Alimentarea combinată de 230 V/12 V permite instalarea gardului chiar și în locuri fără electricitate. Generatorul poate fi utilizat ca sursă de baterii pentru gard. Noua funcție de economisire a energiei permite comutarea generatorului în modul de economisire a energiei. O baterie complet încărcată poate alimenta gardul timp de 50 până la 55 de zile.
Generator mic cu un consum de energie foarte redus. LED-ul BrightLight de pe partea din față a dispozitivului indică funcționarea generatorului. Carcasa dispozitivului este fabricată din plastic de înaltă calitate, rezistent la intemperii, ploaie, zăpadă și radiații UV. Tehnologia SafeShock, butonul ON/OFF pentru funcționarea și oprirea în siguranță a generatorului și alte câteva caracteristici oferite de generatorul fencee mini DUO MD.
Setul complet pentru gard electric este o soluție practică și mobilă, cu instalare ușoară.
Conținutul pachetului:

generator  fencee mini DUO MD03
1 × cablu de 2,5 mm, lungime 100 m, oțel inoxidabil 3 × 0,2 mm, verde
10× stâlp de plastic verde de 74 cm (56 cm deasupra solului), 7× ochiuri
1× tijă de împământare rotundă de 75 cm

Generatorul se livrează cu: 

1× adaptor de alimentare fencee DUO 14 V 1,5 m
1× cablu de împământare 150 cm (ochi-ochi)
1× cablu de conectare de 100 cm (ochi-inimă)
1× cablu pentru baterie fencee DUO de 1,7 m
1× panou de avertizare
1× instrucțiuni de operare      

Împreună cu kitul complet de combatere a dăunătorilor, vă recomandăm să achiziționați o șină DIN de 80 mm pentru instalarea ușoară a gardului.
Greutatea setului complet: 6,1 kg

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre