Kerbl jucărie cu iarbă pentru pisici, din plută 21 x 10 cm

Cod produs: SE-58836a

13,86 lei 11,65 lei fără TVA A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 13,86 lei

Depozit central (expediere 3-5 zile)

Jucăria pentru pisici Catnip este una dintre cele mai populare jucării pentru pisici. Peștișorul este confecționat din plută cu pene la ambele capete.


  • confecționată din materiale naturale

  • culoare: maro

  • include iarbă de pisică

  • dimensiuni: 21 x 10 cm

Jucăriile cu iarbă de pisică sunt foarte atractive pentru pisici și vă mențin animalul de companie în stare bună. În același timp, acestea sprijină dezvoltarea abilităților de vânătoare și dezvoltă o relație cu oamenii.


De ce să alegeți o jucărie cu iarbă de pisică?


Iarba pisicii, sau catnip, este o plantă care este folosită în fitoterapie și în creșterea, în special a pisicilor. Este o plantă perenă care crește în smocuri.


După cum sugerează și numele, iarba pisicii este puternic asociată cu acestea. Deși are doar efecte minime asupra oamenilor și a altor mamifere, este uneori numită "cocaina pisicii" din cauza efectelor sale asupra pisicilor. În sălbăticie, pisicile se tăvălesc în vegetația de shanta, rupând și mestecând frunzele și, în cele din urmă, se ghemuiesc într-o minge. Acest comportament este cauzat în principal de nepetalactona, care este eliberată în aer și inhalată de pisici. Același efect este produs și de extractele din plante proaspete sau din plante uscate, care sunt adăugate în jucării sau pulverizate pe stâlpii de zgâriat, de exemplu. Efectul produs de shanta durează între cinci și zece minute. După aceea, efectul se reduce, în parte pentru că pisicile mănâncă de obicei părți din shanta, astfel încât aceasta acționează apoi ca un sedativ.


Shanta este inofensivă pentru pisici, nu are efecte secundare și nu se știe că dă dependență.

Aveți nevoie de ajutor? Găsiți răspunul.

Nu există încă întrebări legate de acest produs.

Nu ați găsit răspuns? Întrebați-ne.

Adresați o nouă întrebare

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre