Cum să alegeți corect un incubator?
Pavel Frček

Autor: Pavel Frček

14.07.2020

Cum să alegeți corect un incubator?

"Dragi prieteni iubitori de păsări și munca cu incubatoare :-) Colegii noștri de la serviciul clienți se întâlnesc în fiecare zi cu întrebări legate de - incubatorul potrivit. Alegerea corectă a incubatorului este foarte importantă, așa că am scris articolul următor pentru dvs. despre ce incubatoare oferim. Nu sunt toate incubatoarele la fel. 



Dacă tot ezitați la alegerea unui incubator, contactați-ne și vom fi bucuroși să vă oferim informații. "

"Una dintre cele mai importante întrebări este dacă doriți un incubator fără griji, adică cu întoarcerea automată a ouălor sau dacă nu vă deranjează să întoarceți singur de câteva ori pe zi. 

Distingem trei tipuri de incubatoare:

incubator cu întoarcere automată a ouălor - model fără griji. Ouăle se întorc automat în funcție de programul stabilit - de obicei la fiecare două ore. Majoritatea incubatoarelor noastre vă permit să modificați sau să dezactivați acest interval(cel mai des întâlnite incubatoare din gama noastră - WQ). 

incubatoare cu întoarcere semi-automată a ouălor - model cu jumătate de griji - nu trebuie să întoarceți fiecare ou manual, ci folosind maneta din exterior. Incubator semiautomat Covina ET. 

incubator cu întoarcere manuală a ouălor - model pentru crescătorii care nu sunt deranjați să alerge la incubator. Este necesar să întoarceți ouăle unul cate unu dimineața și seara. "

"Un alt parametru important pentru alegerea corectă a unui incubator este tipurile de ouă pe care doriți să le eclozați. Nu orice incubator este potrivit pentru toate tipurile de ouă. Cu toate acestea, toate incubatoarele noastre sunt potrivite pentru incubația ouălor de găină. Singura diferență este capacitatea altor tipuri de ouă - gâscă, rață, struț, prepeliță etc. 

Distingem patru tipuri de suporturi de ouă pentru incubator:

suporturi pentru ouă de găină și curcă - suporturile galbene sunt cele mai frecvent întâlnite în incubatoare. În fiecare bol puteți pune câte un ou cu diametrul de până la 40 mm (găină, curcă, prepeliță). Suporturile galbene pot fi găsite la incubatoarele din seria EW. 

suporturi combinate - pentru toate tipurile de ouă - suporturi combinate roșii AGROFORTEL. Sunt cele mai universale suporturi de ouă. În fiecare bol puteți pune câte un ou cu diametrul de până la 60 mm (găină, curcă, gâscă, rață) sau patru ouă de prepeliță. Puteți găsi suporturile roșii la incubatoarele din seria WQ

rulare - pentru toate tipurile de ouă. Aceste suporturi pentru ouă sunt, de asemenea, universale. Puteți pune în ele toate tipurile de ouă. Doar unul din incubatoarele noastre are acest tip de suport- AGROFORTEL WQ70 Hatchery. 

rostogolire - pentru toate tipurile de ouă. Nucleul acestor suporturi este , , țarcul, , și barele transversale. Așezați ouăle în incintă și le separați cu bară. Mecanismul mișcă întreaga incintă și astfel ouăle se rostogolesc. Incubatoarele JANOEL sunt un reprezentant tipic al incubatoarelor cu mecanism de rostogolire. "

Alegerea incubatorului potrivit este foarte importantă, deci nu o subestimați. Dacă aveți nevoie de sfaturi, contactați-ne.

La incubatoarele clasic de masă, umiditatea este determinată de cantitatea de apă pe care o turnați în incubator. În majoritatea cazurilor, umiditatea este apoi monitorizată pe ecranul incubatorului. Cu toate acestea, am conceput patru incubatoare - WQ36, WQ70, WQ63 și WQ98, unde am instalat un evaporator de apă inteligent, care poate fi comutat după cum este necesar și apoi se reglează întotdeauna umiditatea. 

"Alte îmbunătățire pe care le pot avea incubatoarele:


termometru, higrometru

alarme de umiditate și temperatură

calibrare

control prin Wi-Fi"

AM PREGĂTIT PENTRU DVS COMBINAȚIA INTELIGENTĂ DE CĂUTARE PENTRU INCUBARORUL POTRIVIT. PE SITE-UL https://agrofortel.ro/incubatoare/ bifați răspunsurile la întrebările solicitate, iar filtrul va pregăti cele mai bune incubatoare în funcție de cerințele dumneavoastră. 

Sperăm ca articolul nostru să vă ajute în alegerea incubatorul potrivit.

Mai multe articole

Cât timp trăiește un iepure pitic?

23.04.2024

Cât timp trăiește un iepure pitic?

Un companion preferat al multor oameni, iepurele pitic are multe de oferit proprietarilor săi. Natura sa prietenoasă, aspectul drăguț și îngrijirea relativ ușoară atrag o mulțime de oameni care își doresc un animal de companie de talie mică. Una dintre întrebările care se pun adesea este cât trăiește un iepure pitic. Așadar, cât de mult trăiesc de obicei aceste animale mici și drăguțe?

Citește articolul
Cum să scapi de paraziții de apartament?

17.04.2024

Cum să scapi de paraziții de apartament?

Paraziții de casă, cum ar fi gândacii, furnicile, moliile sau ploșnițele, pot provoca nu numai un disconfort considerabil, ci mai ales probleme de sănătate. În cazul în care îi întâlnești, este important să acționezi rapid și eficient pentru a preveni răspândirea lor. Există mai multe modalități de a scăpa de acești chiriași nedoriți și de a te asigura că locuința ta rămâne curată și sigură. 


Citește articolul
Cum să alegeți o locuință potrivită pentru pisici?

16.04.2024

Cum să alegeți o locuință potrivită pentru pisici?

O pisică poate dormi până la 18 ore pe zi. Prin urmare, este foarte important să îi pregătim un loc confortabil și liniștit pentru a se odihni. Fiecare animal de companie trăiește în condiții diferite și are propriile nevoi. Așadar, veniți cu noi pentru a vedea ce opțiuni aveți și cum să alegeți o casă sau un pat pentru pisici.

Citește articolul

Abonați-vă la newsletter

... și fiți informat despre super ofertele noastre